Hvis du ikke kan se denne meddelelse se den i din browser .
Gå til forsiden
NYHEDSBREV 30.10.2021

NYHEDSBREV 30.10.2021

Kære alle.

Allerførst vil vi sige alle jer, der deltog i  dette års Fanø Strikkefestival, TUSINDE TAK, fordi I kom og var med til at gøre denne festival så helt speciel. Den sidste i dette regi, og egentlig også ment som den sidste fra vores side. 

Imidlertid har vi været under ret hårdt pres, efter at den sidste teltdug var pakket sammen. Der har været mange henvendelser om overtagelse af festivalen og om at flytte den til andre steder i landet.

Vi kunne se, at vi selv var nødt til at styre dens videre skæbne, ellers ville den blive splittet i atomer. Vi har derfor indgået et samarbejde med nye aktører, så vi ikke længere selv står med hele organiseringen. Det giver ny energi til festivalen og sikrer, at den bliver forankret på Fanø én gang for alle.

Udover en ny partner i ejerskabet, Ole Joern, som er vores mangeårige kreative samarbejdspartner på bl.a. FANØ DAGBOG billederne, men også fotograf på alt, hvad vi har lavet gennem årene, har vi knyttet et tæt samarbejde med Nordby Handelstandsforening, som sammen med hele byens erhvervsliv vil sikre, at byen er endnu mere klar til at tage imod alle vores gæster, så snart de rammer kajkanten i Nordby.

Vi kommer ikke til at arrangere events i Sønderho eller andre steder på Fanø, men koncentrerer os udelukkende om Nordby. Vi formoder, at der fortsat kommer til at være strik i Sønderho, men det bliver med andre tovholdere end os og vores nye samarbejdspartnere. 

 

 

HOLD DIG ORIENTERET HER
ENTRÉBILLETTER SÆTTES TIL SALG MEDIO DECEMBER

ENTRÉBILLETTER SÆTTES TIL SALG MEDIO DECEMBER

Som noget nyt sætter vi allerede vores entrébilletter til salg i midten af december. Så har man også mulighed for at give en julegave til én, der gerne vil være med til næste år.

Hold øje med FACEBOOK og nyhedsbreve.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET - SCROLL NED TIL NEDERST PÅ SIDEN
SEYFARTH INSPIRATIONS - LIMITED EDITION

SEYFARTH INSPIRATIONS - LIMITED EDITION

Christel Seyfarths nye opgave i NORDBY WOOLDAYS er udelukkende at sammensætte det nye program for 2022 og sammen med de nye samarbejdspartnere udtænke nye ideer.

Vi ved allerede nu, at festivalen starter om torsdagen den 15/9 med et heldags forkælelses arrangement for 100 gæster. Her er temaet FAIR-ISLE - FRA KLASSISK TIL MODERNE, og vi får bla. besøg af HAZEL TINDAL, som er en af Shetlandøernes absolut bedste og mest navnkundige strikdesignere.

Sideløbende er vi også i fuld gang med at kigge efter spændende undervisere og foredragsholdere, og i skrivende stund er der allerede stor interesse fra spændende standholdere, som ønsker at deltage, så vi er faktisk i fuld gang nu med planlægningen.

HAR DU EN GOD HISTORIE ?

HAR DU EN GOD HISTORIE ?

I tiden efter vi lukkede ned efter FANØ STRIKKEFESTIVAL, har det strømmet ind med skønne historier om alle de fællesskaber, der er skabt på baggrund af strikkefestivalen gennem årene., og hvor stort et savn det vil betyde fremover. Sidste sjove historie var en tysk dame, som deltog på strikkefestivalen for 5. gang, og som mødte sin kommende mand på en gåtur på stranden. De er nu gift og har netop besøgt os på Fanø.

Vi har også hørt om familietræf, som altid foregår under strikkefestivalen, nye venskaber, der er opstået, forretningsideer, der har fået vinger og blevet til forretningssucceer på baggrund af de netværk, der skabes mellem standene, og meget mere.

Har DU en sjov historie, som vi må bruge som en slags testamonial, hører vi  gerne fra dig. Vi udlodder en stak weekendbilletter (2 stk pr. udvalgt historie), hvis du giver os lov til at bruge din historie på SoMe etc. Det vil kun være dit fornavn, der vil blive brugt.

Du kan sende din historie til http://garn@christel-seyfarth.dk

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend

Bedste hilsener

Det nye NORDBY WOOLDAYS TEAM:

Christel, Jørgen og Ole

GLÆD DIG TIL WORKSHOPS, FOREDRAG, MARKEDSPLADS, UNDERHOLDNING, FANØKULTUR, FÆLLESSPISNING OG MEGET MERE SAMT ET BREDT PROGRAM I NORDBY

Gå til forsiden
Klik her hvis du ønsker at afmelde.