Hvis du ikke kan se denne meddelelse se den i din browser .
Gå til forsiden

NYHEDSBREV NR. 04/2020

HØNSESTRIK PÅ SVENSK

HØNSESTRIK PÅ SVENSK

Kære strikkere.

Rigtig mange af os er rundet af Hønsestrik i 70'erne. Man nikker indforstået til hinanden, når man møder én, der også var "Hønsestrikker", det var en helt særlig tid, hvor vi gav kreativiteten frit løb og strikkede lige hvad der passede os. Det var tider med bulgarsk bomuld til billige penge i vidunderlige farver.

På vores allerførste strikkefestival for 15 år siden, havde vi den ære, at Hønsestrikkens moder, nemlig Kirsten Hofstätter holdt foredrag for os i forsamlingshuset i Sønderho. Året efter afgik hun desværre alt for tidligt ved døden.

Her, næsten 45 år efter, at den første Hønsestrikbog af Kirsten Hofstätter kom på gaden, er der genopstået en ny bølge af unge strikkere, der ligesom vi, er blevet fanget af at strikke hønsestrik.

Det kan jo næsten ikke blive mere dansk, hele hønsestrik-begrebet, og det er derfor meget modigt, at den svenske strikdesigner Anna Bauer, har takket JA til at komme til Fanø og give sit bud på moderne hønsestrik.

Trænger du til at få hele ideen genopfrisket, var du for ung til at være en del af det i 1970'erne, så er her muligheden for at blive grebet af Hønsestrik - med et moderne tvist.

Vi tilbyder 3 workshops med hønsestrik samt et gratis foredrag med Anna Bauer torsdag kl. 15.00  i BAZARTELTET i Nordby.

HØNSESTRIK LØRDAG FORMIDDAG
HØNSESTRIK LØRDAG EFTERMIDDAG
HØNSESTRIK SØNDAG FORMIDDAG
TAG MED UD AT SEJLE MED DET GODE SKIB

TAG MED UD AT SEJLE MED DET GODE SKIB "MARTHA AF FANØ"

Fanø Strikkefestival er andet end garn og strik - vores vision har gennem årene været, at vi ville give vores strikkere mulighed for at få den GANSKE SÆRLIGE OPLEVELSE, som ikke nødvendigvis kun havde noget med strik at gøre, men som var med til at sætte vores gæst i den helt særlige Fanø-stemning og dermed gøre besøget på festivalen endnu mere mindeværdigt.

Vi gør ting sammen her på Fanø, med over 100 foreninger og 3500 øboere, taler disse tal deres eget sprog.

I samarbejde med foreningen "Marthas venner", inviterer vi  jer med på en sejltur med det gode skib "Martha af Fanø", Få ny viden om bl.a. Fanøs store nabo, Esbjerg, som er verdens største udskibningshavn for vindmøller og se Fanø fra søsiden. Der er kun plads til 12 på hver sejlads, vi tilbyder 2 sejladser  både fredag og lørdag - vi serverer et glas vin undervejs.

I sidder i læ for vind og bølgesprøjt.

 

KØB DIN BILLET TIL SEJLADS MED "MARTHA AF FANØ"
HAV EN DEJLIG WEEKEND

HAV EN DEJLIG WEEKEND

Sommeren er over os, Fanø har i øjeblikket tusindevis af glade gæster, der nyder det skønne sommervejr og vores dejlige ø.

Pas rigtig godt på jer selv.

Masser af sommerhilsener

Christel og Jørgen Seyfarth

Arrangører

LÆS HELE PROGRAMMET HER
Gå til forsiden
Klik her hvis du ønsker at afmelde.