Hvis du ikke kan se denne meddelelse se den i din browser .
Gå til forsiden
SMÅ 4 UGER TIL DET GÅR LØS

SMÅ 4 UGER TIL DET GÅR LØS

Kære strikkere.

Festivalkontoret har trukket gardinerne ned med besked til omverdenen om, at vi IKKE vil forstyrres, for NU er de sidste detaljer for den ALLERSIDSTE strikkefestival på Fanø ved at blive dirigeret på plads. Vi har mega travlt, der er tusinde små og store ting, der nu skal gå op i en højere enhed.

LÆS DET OPDATEREDE PROGRAM HER
WORKSHOPS MED TEKSTILKUNSTNER ISABEL BERGLUND PÅ FANØ KUNSTMUSEUM

WORKSHOPS MED TEKSTILKUNSTNER ISABEL BERGLUND PÅ FANØ KUNSTMUSEUM

Det glæder os rigtig meget, at på trods af CORONA og udskydelse af Fanø Strikkefestival sidste år, så kommer tekstilkunstner ISABEL BERGLUND alligevel til Fanø og i samarbejde med Fanø Kunstmuseum og Fanø Strikkefestival præsenterer sit strikkede værk "SILHUETTER AF KVINDEN I VINDEN", inspireret af Fanøs natur, de historiske Fanødragter og kvinderne, der bar disse i deres hverdag..

Der er mulighed for at deltage i 2 workshops på Fanø Kunstmuseum i Sønderho

Vi varmer op  med den første workshop med tekstilkunstner Isabel Berglund på Fanø Kunstmuseum

ONSDAG DEN 15. SEPTEMBER KL. 15.30 - 18.30 - "KUNST OG STRIK" og igen

LØRDAG DEN 18. SEPTEMBER KL. 13 - 17.00

 

På workshoppen inviterer Isabel Berglund publikum til at deltage i tilblivelsen af kunstinstallationen. Her vil det være muligt at tilføje eller strikke videre på de håndstrikkede bånd, der hæfter sig til installationen og føres videre ud i udstillingsrummet. Værket vil således være stille og poetisk under forandring og langsomt blive formet af parallellerne mellem deltagernes individuelle strik, forbindelserne til de historiske dragter og de arbejdende kvinder samt strik som historisk håndværk. 

Isabel Berglund er til stede under hele arrangementet, hvor hun fortæller om værket. I løbet af eftermiddagen byder vi på et glas vin og lidt til ganen – det bliver den perfekte kombination af kunst og strik!

Vel mødt.

Pris: Entré til museet 25 kr. ved fremvisning af armbånd.

Tilmelding nødvendig på: cecilie.lykkegaard@gmail.com

OBS: Begrænset antal pladser!

LÆS OM DENNE OG ØVRIGE UDSTILLINGER PÅ FANØ KUNSTMUSEUM HER
BESØG AF DET AMERIKANSKE GARNFIRMA MADELINETOSH

BESØG AF DET AMERIKANSKE GARNFIRMA MADELINETOSH

PURE KNIT & PURL (tidligere Cashmere Company), ejet af Lisa Renner har inviteret amerikanske Laura Zander fra firmaet MADELINETOSH med til Fanø, og vil sammen med Fanø Strikkefestival introducere både Laura, firmaet og de spændende garner på festivalen.

Lørdag 14.30 - 15.00

INTERVIEW OG PRÆSENTATION AF MADELINETOSH og Laura Zander. BAZARteltets scene.

Laura Zander ejer Madelinetosh, som hun overtog i 2019, da det gik stærkt ned ad bakke for firmaet. Hun har nu fået firmaet på rette spor igen, og hendes fantastiske garn i de skønneste farver, sælges over hele verden.

Hør om hele den spændende process fra Laura Zander overtog firmaet, de tanker, der ligger bag så stor en satsning, og om de smukke garner, som kom ud af det.

Laura Zander og Sunne Meyer, garnansvarlig hos MADELINETOSH, kan træffes på PURE KNIT & PURLS stand fra fredag eftermiddag og hele weekenden.

 
LÆS OM MADELINETOSH HER
FANØFARVER FRA MADELINETOSH

FANØFARVER FRA MADELINETOSH

MADELINETOSH har ladet sig inspirere af farverne fra vores Fanøtørklæder og vil på festivalen introducere en "limited edition" indfarvning, som kun sælges på Fanø til strikkefestivalen.

 

STADIG BILLETTER

STADIG BILLETTER

Vi har stadig entrébilletter, men salget går stærkt her til sidst, så vent ikke for længe, hvis du vil med til Fanø til den allersidste Fanø Strikkefestival.

Det samme gælder for fredagens og lørdagens aftenprogrammer, hvor der er masser af underholdning og store præmier til gæsterne i salen.

I næste nyhedsbrev giver vi jer en opdateret liste over ledige workshops, aftenarrangementer etc.

Har du billetter fra sidste år, tager du dem med. De gælder også i år.

NB: Fra 1. august var det ikke længere muligt at få billetter til workshops og aftenarrangementer refunderet. Entrébilletter refunderes ikke.

BESTIL BILLETTER HER
UDLEJNING AF PRIVAT VILLA CENTRALT BELIGGENDE I NORDBY

UDLEJNING AF PRIVAT VILLA CENTRALT BELIGGENDE I NORDBY

Vi har netop modtaget en henvendelse fra gode lokale venner af Fanø Strikkefestival om, at de gerne vil udleje deres private hus under strikkefestivalen.

Huset, som er nyrenoveret ligger centralt i den gamle del af Nordby med gåafstand til det hele.

Søg på Anne Mette Sonnicksens facebook profil og klik på "billeder", herefter "album", så finder i billeder af huset, beskrivelse, pris, etc.

Kontakt: 
Anne Mette Sonnicksen
Valdemarsvej 6
6720 Fanø
Tlf. 25 150 999
 

NB: billedet her er IKKE et billede af huset, som udlejes.

VI SES SNART

VI SES SNART

På Fanø er alle ved at blive ramt af "festival-feber", som vi kender den fra de sidste 15 år, hvor vi har lavet festival. Øen er ved at gøre klar til besøg af alle jer skønne strikkere, og alle glæder sig utrolig meget til weekenden.

Hold øje med de næste nyhedsbreve, som vil indeholde praktiske informationer, hvis du skal til Fanø.

Husk at checke, at du har dine billetter klar og hvis der er spørgsmål er du velkommen til at ring/maile til Jørgen på festivalkontoret.

Hav en dejlig weekend.

Masser af festivalhilsener fra

Christel og Jørgen Seyfarth

Arrangører

KONTAKT FESTIVALKONTORET HER
Gå til forsiden
Klik her hvis du ønsker at afmelde.