Hvis du ikke kan se denne meddelelse se den i din browser .
Gå til forsiden

NYHEDSBREV 09/2020

GRATIS OPLÆG/FOREDRAG HELE WEEKENDEN

GRATIS OPLÆG/FOREDRAG HELE WEEKENDEN

Kære festivaldeltager.

Fanø Strikkefestival afholder i år 15 års jubilæum, desværre har Corona taget pusten af optakten til festlighederne, men så alligevel ikke.

Hele weekenden tilbydes der gratis foredrag og oplæg fra undervisere og producenter, og vi anbefaler, at du læser programmet grundigt igennem, så du ikke går glip af noget.

 

KØB DET TRYKTE PROGRAM HER
UDSTILLINGER

UDSTILLINGER

Vi har 4 udstillinger i år:

DRONNINGESTRIK - de royale masker

SIDSEL HØIVIKS designs

DAS LEBEN, DAS UNIVERSUM UND DER GANZE REST/LIFE, THE UNIVERSE AND ALL THE REST

INTERAKTIVE LYS-TAPETER MED STRIK OG SKYGGESPIL

 

OPDATERET PROGRAMOVERSIGT

OPDATERET PROGRAMOVERSIGT

Programmet går i trykken i februar, og der sker altid tilføjelser og ændringer i løbet af det halve år, der går, før festivalen løber af stabelen.

Derfor opdaterer vi den samlede programoversigt løbende, og det er de informationer, der står på hjemmesiden, der er gældende.

Næste opdatering bliver i uge 33.

 

PROGRAM OVERSIGT
BEGRÆNSET ANTAL ENTREBILLETTER I ÅR

BEGRÆNSET ANTAL ENTREBILLETTER I ÅR

Det er IKKE muligt at købe entrébilletter ved døren i år. Derfor skal du gå ind på webshoppen og bestille den type billet, du er interesseret i. Der er stadig ledige pladser, men vi forventer at melde udsolgt i løbet af de næste uger.

Alle billetter har en unik QR-kode og disse vil blive scannet ind i vores system, når du kommer til Fanø for at få din billet.  Det er derfor ikke nok kun at oplyse navn, hvis man har glemt at få sin ordrebekræftelse med. Der er ingen adgang uden denne QR-kode. Så print din ordrebekræftelse ud eller hav den klar på din telefon.

KØB DIN ENTREBILLET HER
HAV EN DEJLIG WEEKEND

HAV EN DEJLIG WEEKEND

Vi har stadig højsæson på Fanø, og der er tusindevis af gæster på øen. Det hele summer af liv, og selvom vi i onsdags fik en ordentlig rusketur rent vindmæssigt, så er vinden, vandet, himlen og blæsten alt det, der hører til at være ved Vesterhavet. 

Tusinde tak til alle jer, der har besøgt Fanø i løbet af sommeren og har været medvirkende til, at vores lille ø på alle måder økonomisk har samlet op på det, vi mistede, da Danmark lukkede ned.

Det betyder mere, end I aner for os alle her på øen!

Hav en skøn weekend,

Bedste festivalhilsener

Christel og Jørgen Seyfarth

Arrangører

Gå til forsiden
Klik her hvis du ønsker at afmelde.