Hvis du ikke kan se denne meddelelse se den i din browser .
Gå til forsiden

NYHEDSBREV 08/2020

NÅR I IKKE STRIKKER

NÅR I IKKE STRIKKER

Kære festivaldeltagere.

Som arrangører har vi et ønske om, at man som gæst får en fornemmelse af vores skønne lille ø, når man gæster Fanø Strikkefestival. Derfor arrangerer vi hvert år masser af ture ud i naturen og rundt i bymiljøerne, så man kan få mulighed for at få Fanø "under huden". 

Hvert år er vores populære guidede rundture i Nordby og Sønderho fuldbookede, det samme gælder for vores sejladser med både everten Rebekka og det gode skib "Martha" af Fanø.

Vi anbefaler at tage et par timer fri fra strikkefestivalen for at nyde øens smukke natur og bymiljøer.

Der er stadig ledige pladser.

SE LEDIGE PLADSER HER
GUIDEDE GÅTURE AD NORDBYS STISYSTEMER

GUIDEDE GÅTURE AD NORDBYS STISYSTEMER

Torsdag, fredag og lørdag kl. 10 - 11.30 og 14 - 15.30

Pris kr. 75,-

Nordby, som er Fanøs "hovedstad", er præget af øens maritime fortid. Den store handelsflåde bragte velstand til øen, og i det 18. og 19. århundrede blev der opført mange smukke huse. De gamle bymiljøer er velbevarede og tilbyder et levende historisk miljø.

Som turist vover man sig sjældent ind på de små sti-systemer, som findes i den gamle bydel af Nordby. Her har husene specielle navne, og har har der boet mange spændende mennesker gennem tiderne. Vores lokalguide, Jan Alber Jepsen, kender Nordby og sti-systemerne som sin egen bukselomme. Samtidig er han en dejlig fortæller, der ryster anekdoter ud af ærmerne.

BESTIL BILLET TIL GUIDET GÅTUR AD NORDBYS STISYSTEMER
TURE I SØNDERHO

TURE I SØNDERHO

I Sønderho tilbyder vi følgende spændende ture i samarbejde med bl.a Fanø kunstmuseum, naturvejledere og øvrige lokale eksperter:

I KUNSTNERNES FODSPOR

Fredag og lørdag kl. 14 - 15.30

Tilmelding og betaling senest dagen før på tlf.: 22485893

ROM & RØVERHISTORIER

Fredag, lørdag og søndag kl. 15 - 17.00

Tilmelding senest dagen før på 51501850

 

STRIKKECRUISE MED

STRIKKECRUISE MED "MARTHA" AF FANØ

En af Fanøs nye turist-attraktioner er, at man kan sejle med det lille motorskib "Martha" af Fanø. Det lille charmerende skib tager dig på en sejltur langs Fanøs nordlige østkyst og ind i Esbjerg havn, hvor du vil få ny imponerende viden om verdens største udskibningshavn for vindmøller.

Påstigning ved havnefronten i Nordby.

Pris kr. 295,- p.p inkl. et glas vin.

Vi sejler fredag og lørdag kl. 11 - 13.00 og kl. 14 - 16.00

 

TILMELD DIN SEJLTUR MED "MARTHA" HER
HAV EN DEJLIG WEEKEND

HAV EN DEJLIG WEEKEND

Der er nu mindre end 2 måneder til, at vi alle mødes på Fanø.

Vi har reduceret deltagerantallet væsentligt, vores BAZARtelt bliver 1000 m2 større end hidtil for at skabe mere plads, i teltet og på Fanø skole bliver der taget de fornødne forholdsregler med afmærkninger og selvfølgelig masser af håndsprit.

Skolens undervisningslokaler er normeret til 28 elever. Vores workshops er på maximum 18 deltagere, så der vil være fin plads.

Vi gør, hvad vi kan, for at vi kan mødes på en forsvarlig måde til september. Men vi kan ikke gøre det alene, det er vigtigt, at DU som gæst også tager dine egne forholdsregler og holder afstand og tager ansvar for din egen sikkerhed.

Vi følger alle de forholdsregler, vi skal, og retter ind, efterhånden som der kommer nye til.

Hav en dejlig weekend.

Bedste hilsener

Christel og Jørgen Seyfarth

Arrangører

Gå til forsiden
Klik her hvis du ønsker at afmelde.