Workshops

Her kan du læse om de forskellige workshops på festivalen eller klik på "BESTIL BILLETTER"

Workshops

Hovedparten af workshops er af 3 timers varighed, men vi tilbyder også en række workshops af 6 timers varighed. Stort set alle workshops foregår på Fanø Skole i Nordby. Få flere informationer her

Vær opmærksom på følgende

Forudsætninger: Hvor intet andet er anført, kræves der ingen specielle  forudsætninger, bortset fra, at man behersker de almindelige teknikker og at man ikke er helt på begynder-niveau.

Sprog: Størsteparten af underviserne er danske, og der undervises på dansk med mulighed for lettere oversættelse til f.eks. engelsk/tysk i de tilfælde, hvor underviseren behersker disse sprog. Er workshoppen fyldt op, kan man ikke påregne, at der kan tages specielle hensyn til ”ikke-dansk” talende deltagere.

Såfremt man deltager på en workshop med engelsk/tysk/norsk-talende underviser, SKAL man kunne beherske nok af det pågældende sprog til at forstå, hvad der bliver sagt.

Kompendium: Indgår ikke i kursusprisen , og betales direkte til underviser, – under hver workshop beskrivelse står det anført, hvad et evt. kompendium koster. Det er naturligvis helt frivilligt, om man ønsker at købe et kompendium. I enkelte tilfælde er der det dog nødvendigt at købe kits, som underviseren medbringer for at kunne få udbytte af workshoppen

Undervisningssted: Er angivet ved hver workshop.

Besøge workshops: Det er desværre ikke tilladt at besøge workshops, man ikke er tilmeldt.

Kaffe og kage: Kursusprisen er inkl. kaffe. Kage kan købes separat.

WORKSHOP OVERSIGT: SE UNDER "BESTIL BILLETTER"