Priser 2021

Procedure

Vi samarbejder med TIKKIO billetsystem. Det betyder, at alle ordrebekræftelser/stregkoder scannes ind og registreres elektronisk. Hver event har sin egen stregkode på ordrebekræftelsen. Når man er scannet ind til det pågældende arrangement, er stregkoden herefter ugyldig og kan ikke bruges igen.

Vi udleverer kun billetter/festivalarmbånd mod forevisning af gyldige ordrebekræftelser, enten på papir eller på telefonen.  Glemte eller bortkomne ordrebekræftelser eller billetter erstattes ikke.

Det er muligt at bestille alle ønskede billetter på én enkelt bestilling, d.v.s., at du kan bestille for dig selv og alle veninderne på samme ordre.

Priser 2021

Navn Beskrivelse Pris
Festival armbånd Hele weekenden 185 DKK
Festival armbånd (dagsbillet) Lørdag 125 DKK
Festival armbånd (dagsbillet) Fredag eller søndag 100 DKK
Kort workshop 3 timer 425 DKK
Lang workshop 6 timers workshop (kun workshop nr. 3) 850 DKK
Torsdag aften "Claus Dalby"-Foredrag og grøn buffet 395 DKK
Fredag aften "Ellen Hillingsø"-Foredrag og efterfølgende modeshow 325 DKK
Fredag aften ”EARLY BIRD” middag, billet til "Ellen Hillingsø" - foredrag + modeshow samt reserveret plads. 525 DKK
Lørdag aften FORSAMLINGSHUS-aften inkl. platte, kaffe og dessert og live musik med irsk/britiske duo Jane & Shane samt folkemusikere fra Fanø 525 DKK
Guided byrundtur Nordby Grupper: kontakt mail@strikkefestival.dk 75 DKK
Busbillet Gælder for hele weekenden 50 DKK
Sejltur med Everten Rebekka 325 DKK
Strikkecafé på Fanø Bryghus Torsdag, fredag og lørdag. Ølsmagning og lettere anretning 245 DKK
Sejltur med det gode skib 'Martha af Fanø' Der serveres et glas vin under sejladsen 295 DKK

1. Entrébillet

Festivalarmbånd, som skal sidde fast om håndleddet og forevises ved alle indgange. Der udbydes en samlet weekendbillet eller en dagsbillet.

Entrebilletten giver adgang til:

  • Bazarteltet med stande og stort loungeområde og strikudstillinger på Fanø skole, samt forskellig underholdning og gratis foredrag hele weekenden
  • Standområde i Sønderho forsamlingshus 
  • 50% rabat på entrebillet til Fanø Kunstmuseum i Sønderho. Her vises bl.a. udstilling med strik samt kunstmuseets egen September-udstilling med lokale kunstnere.

Entrebilletten sælges KUN online. Har du købt din entrebillet på E-shoppen og ønsker du at ombytte din ordrebekræftelse til dit festivalarmbånd inden strikkefestivalen starter, kan du gøre dette i Christel Seyfarths butik i Nordby. Under festivalen kan festivalarmbånd afhentes på festivalkontoret i Nordby samt i Christel Seyfarhts butik i Nordby ved forevisning af din ordrebekræftelse enten på trykt papir eller på din telefon. Alle ordrebekræftelser scannes ind og registreres elektronisk. Vi udsender ikke festivalarmbånd med posten fra Fanø strikkefestivals hjemmeside. 

Festivalarmbåndet skal bæres synligt, når man færdes i stand-områderne i Nordby og Sønderho. Har du glemt dit festivalarmbånd, er det bortkommet eller andet, må du købe et nyt. Entrebilletten gælder for 1 person samt ledsagende børn under 12 år. Ledsagende ægtefæller og børn over 12 år skal ligeledes indløse billet, såfremt de ønsker at besøge Fanø Strikkefestival.  Entrebilletten giver ikke adgang til workshops eller aftenarrangementer og øvrige arrangementer, hvortil der opkræves gebyr for at deltage. 

Generelt om tilmelding til arrangementerne

Man booker de forskellige festival-events på www.strikkefestival.dk . Kun online bookinger. Du modtager på mail en ordrebekræftelse fra E-shoppen. Denne ordrebekræftelse er din kvittering og dit bevis for, at du nu er registreret. Ordrebekræftelsen skal forevises på forlangende, f.eks. ved check-in på workshops og foredrag.  Der bliver ikke udsendt yderligere bekræftelser, så husk at printe den ud med det samme og hav den med dig til Fanø! Har du tilkøbt entrebillet (festivalarmbånd) vil du modtage dette ved forevisning af din ordrebekræftelse på festivalkontoret i Nordby. Det er ikke muligt at købe entrebilletter i Sønderho.

Er din pc gået i stykker, har du fået en ny, og har du ikke fået printet din ordrebekræftelse ud, så kan vi hjælpe med at finde dine ordrer igen på www.strikkefestival.dk. Kontakt os på mail@strikkefestival.dk

Booking, annullering & ændringer

Der er ingen begrænsning på antal tilmeldinger til alle events, som kan bestilles sammen med workshop billetter. Husk at købe entrebilletter (festivalarmbånd) til evt. ledsagende veninder, såfremt de ønsker at besøge festivalens øvrige tilbud i løbet af weekenden. Deltager man kun i aftenarrangementerne og arrangementer udenfor stand-områderne, skal man ikke have en entrebillet, og medbringer blot sin ordrebekræftelse ved indgangen. Man skal også købe entrebillet, såfremt man deltager på workshops og ønsker at besøge standområderne.

Sidste tilmeldingsfrist er lørdag den 11. september 2021 for aftenarrangementer. Alle øvrige events samt, entrebilletter og busbilletter kan bookes frem til festivalens begyndelse.

Workshops fyldes op fortløbende. Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops i tilfælde af manglende tilslutning eller at flytte workshops til andre lokaler. For meget indbetalt vil herefter blive refunderet. Annulleringer fra deltagers side* (gælder for både workshops, diverse events og aftenarrangementer) efter 1. august 2021 refunderes ikke. Entrébilletter refunderes generelt ikke.

*Ved annulleringer/ombookinger før den 1. August 2021, opkræver vi et refunderingsgebyr på 50 kr. per person af de annullerede/ombookede arrangementer.