Kære festival gæst

Kære venner

I 2021 er det således 15. gang, vi åbner dørene for Fanø Strikkefestival, den 16-19/9 2021.

Det bliver et rigtigt jubilæumsår, så forvent gerne igen et brag af en festival, hvor vi vil sætte alle sejl til, for at I får en stor oplevelse med hjem.

Come together

Vi kan godt lide at have et tema til at inspirere os, og i 2021 er vores arbejdstitel ”come together”. Vi vil gerne bygge videre på det, som altid har været festivalens omdrejningspunkt – nemlig at vi mødes og råhygger os sammen med gode venner, men også finder rum til nye dejlige bekendtskaber, samtidig med at vi lader os inspirere gennem guidede ture i naturen, besøg på diverse restauranter og butikker, ligesom naturligvis workshops, foredrag og ikke mindst hyggelige aftenarrangementer, hvor vi lader os underholde.

Festivalens rammer

Vi valgte i 2019 at flytte hele festivalen i Nordby indedøre i FANØHALLEN og FANØ SKOLE og hyggelige Sønderho var med, som vi kender det med teltet og standene i forsamlingshuset og på Sønderho Skole.

Dette set-up var forbundet med mange fordele, men det skabte også til tider lange køer ved indgangene, da vi af sikkerhedsmæssige grunde var begrænset af et maksimum antal gæster på de respektive lokationer - ligesom mange gæster gav udtryk for, at det nu var rigtig hyggeligt i teltet.

DERFOR omdanner vi i 2021 festivalområdet og giver plads til vores store Bazartelt, som bliver placeret på vestsiden af FANØ SKOLE, hvor vi har vores info-skranke og caféområde.  I FANØ HALLEN vil der kun være aftenarrangementer og evt. større foredrag.

På alle 3 lokationer (FANØ SKOLE, Bazarteltet og Sønderho) vil der være stande, underholdning og cafémiljøer.