Kære festival gæst

Kære venner

I år er det således 15. gang, vi åbner dørene for Fanø Strikkefestival, den 17-20/9 2020.

Det bliver et rigtigt jubilæumsår, da vores butik også kan fejre 15. års fødselsdag, så forvent gerne igen et brag af en festival, hvor vi vil sætte alle sejl til, for at I får en stor oplevelse med hjem.

Come together

Vi kan godt lide at have et tema til at inspirere os, og i år er vores arbejdstitel ”come together”. Vi vil gerne bygge videre på det, som altid har været festivalens omdrejningspunkt – nemlig at vi mødes og råhygger os sammen med gode venner, men også finder rum til nye dejlige bekendtskaber, samtidig med at vi lader os inspirere gennem guidede ture i naturen, besøg på diverse restauranter og butikker, ligesom naturligvis workshops, foredrag og ikke mindst hyggelige aftenarrangementer, hvor vi lader os underholde.

Festivalens rammer

Vi valgte i 2019 at flytte hele festivalen i Nordby indedøre i FANØHALLEN og FANØ SKOLE og hyggelige Sønderho var med, som vi kender det med teltet og standene i forsamlingshuset og på Sønderho Skole.

Dette set-up var forbundet med mange fordele, men det skabte også til tider lange køer ved indgangene, da vi af sikkerhedsmæssige grunde var begrænset af et maksimum antal gæster på de respektive lokationer - ligesom mange gæster gav udtryk for, at det nu var rigtig hyggeligt i teltet.

DERFOR omdanner vi i 2020 festivalområdet og giver plads til vores store Bazartelt, som bliver placeret på vestsiden af FANØ SKOLE med indgang gennem skolen, hvor vi har vores info-skranke og caféområde.  I FANØ HALLEN vil der kun være aftenarrangementer og evt. større foredrag.

På alle 3 lokationer (FANØ SKOLE, Bazarteltet og Sønderho) vil der være stande, underholdning og cafémiljøer.