Booking

Læs om booking af dine workshops m.m.

Du foretager dine bestillinger i "BESTIL BILLETTER"

DU KAN IKKE BRUGE DIT LOGIN FRA 2019.

Vi kan kun håndtere online bookinger. Du bliver bedt om at oprette en ny bruger profil i forbindelse med dit 1. køb. Du modtager på mail en ordrebekræftelse fra E-shoppen/TIKKIO. Denne kvittering er dit bevis for, at du er registreret. Ordrebekræftelsen skal forevises på forlangende, f.eks. ved check-in på workshops. Der bliver ikke udsendt yderligere bekræftelser, så husk at printe den ud med det samme og have den med dig til Fanø! Har du tilkøbt entrebillet (festivalarmbånd) vil du modtage dette ved forevisning af din ordrebekræftelse på kontoret/Fanø Skole i Nordby.

Har du ikke fået printet din ordrebekræftelse ud, kan du finde den igen ved at logge ind på www.tikkio.com. Har du af uvisse årsager ikke modtaget en ordrebekræftelse, så kan vi hjælpe dig med at finde dine ordrer igen - mail til os på: mail@strikkefestival.dk, eller brug SUPPORT hos www.tikkio.com

​VIGTIGT - Booking, annulleringer og ændringer:

BEMÆRK - for at undgå bestillinger, der "hænger" i systemet, så er din bestilling ikke sikret, før du har gennemført betalingen.

Det er muligt at købe alle de entré-, foredrags- og festaftenbilletter, man har brug for.
Husk at købe entrébilletter (festivalarmbånd) til evt. ledsagende foredrags- og festaften veninder, såfremt de ønsker at besøge festivalens øvrige tilbud i løbet af weekenden. Deltager man kun i aftenarrangementer, skal man ikke have en entrebillet, men medbringer sin ordrebekræftelse ved indgangen. Entrebillet er ikke inkluderet i workshopprisen. Man skal også købe entrebillet, såfremt man deltager på workshops og man ønsker at besøge standene i Nordby og Sønderho.
Sidste tilmeldingsfrist er den 11. September 2020

Workshops fyldes op fortløbende. Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops i tilfælde af manglende tilslutning eller at flytte workshops til andre lokaler. For meget indbetalt vil herefter blive refunderet. Annulleringer fra deltagers side * (gælder for både workshops, diverse events og aftenarrangementer) efter 1. august 2020 refunderes ikke. Entrébilletter refunderes ikke.

*Ved annulleringer/ombookinger før den 1. August 2020, opkræver vi et refunderingsgebyr på 50 kr. per person af de annullerede/ombookede arrangementer.