Hvis du ikke kan se denne meddelelse se den i din browser .
Gå til forsiden
KÆRE FESTIVALGÆSTER

KÆRE FESTIVALGÆSTER

Sommeren er over os, og her på Fanø summer øen af glade feriegæster, der nyder vores ø.

På festivalkontoret arbejder vi hver dag med alle de bookinger, der kommer ind. Vi er utrolig glade for, at så mange støtter op om vores festival og ønsker at komme til Fanø til september. Faktisk, har vi aldrig solgt så mange billetter, workshops og aftenarrangementer så hurtigt som i år, så vi mærker helt klart, at vi alle har brug for at samles om vores strik.

LÆS PROGRAMMET ONLINE
KØB AF BILLETTER I CHRISTEL SEYFARTHS BUTIK PÅ FANØ

KØB AF BILLETTER I CHRISTEL SEYFARTHS BUTIK PÅ FANØ

Entréarmbånd kan kun købes online.

Dog har vi åbnet op for et begrænset køb af entréarmbånd på Christel Seyfarths hjemmeside. Dette er billetter, som kan sendes hjem til din hjemadresse mod et gebyr eller som kan forhåndsreserveres og afhentes i Christel Seyfarths butik i Nordby på Fanø. Vi udsender disse entréarmbånd i begyndelsen af august.

Da vi som arrangører skal vide nøjagtig hvor mange entrébilletter, der udleveres, vil det i år ikke være muligt at købe "løse" entréarmbånd i Christel Seyfarths butik.

Man kan dog ombytte ordrebekræftelser i Christels butik fra mandag den 14. august.

 

 

KØB BILLETTER, SOM SENDES DIREKTE HJEM TIL DIG ELLER SOM AFHENTES PÅ FANØ I CHRISTEL SEYFARTHS BUTIK
WORKSHOPS

WORKSHOPS

Vi har stadig mange ledige pladser på spændende workshops, men de sidste par uger, har der været et stort run på dem, så vent ikke for længe, såfremt du gerne vil have noget at vælge imellem.

Her ser du designer Ann Højgaard Slot på en af hendes meget populære og kreative workshops. Ann Højgaard Slot er uddannet designer. Hun er født på Færøerne og derfor har hun også et indgående kendskab til Færøsjaler. Læs mere om Ann Højgaard Slot her: www.heimkaer.dk

I år tilbyder vi 3 spændende workshops med Ann Højgaard Slot. Der er stadig pladser på to af dem: 

Workshop 08 - "Medbring dine garnrester"

Jeg VED, hvor mange af os, der har skabet fyldt med garnrester og projekter, der aldrig blev heeeelt færdige. For jeg møder rigtig mange strikkere i min butik, og det er noget, jeg hører hele tiden.

Ville det ikke være skønt at få topkvalificeret hjælp til at trylle alle disse skønne garnrester om til fede modeller, hvor både pasform, garn og teknikker går op i en højere enhed?

Tænk blot på den gode samvittighed bagefter.

Dette kan Ann Højgaard Slot hjælpe dig med, hvis du melder dig på hendes kreative workshop.

Workshop 38 - "Færøsjaler som afsæt for en række nye skønne modeller"

Vi elsker alle de smukke Færøsjaler, strikket i retriller med smukke borter i hulstrik. Disse sjaler har en særlig pasform, som kan være interessant at bruge til andre modeller. Dette og meget andet vil Ann gøre dig klogere på i denne workshop, hvor hun tager udgangspunkt i alt det traditionelle og skaber noget helt nyt ud af det.

 

WORKSHOP 08 - MEDBRING DINE GARNRESTER. BOOK DIN PLADS HER
WORKSHOP 38 - FÆRØSJALER SOM AFSÆT FOR EN RÆKKE NYE SKØNNE MODELLER. KØB DIN PLADS HER
VI HAR 15 ÅRS JUBILÆUM I ÅR - VI UDLODDER LÆKRE WEEKENDOPHOLD

VI HAR 15 ÅRS JUBILÆUM I ÅR - VI UDLODDER LÆKRE WEEKENDOPHOLD

Vi glædede os SÅ meget til at skulle fejre vores 15 års jubilæum, men måtte desværre hurtigt erkende, at der stod vigtigere ting på dagsordenen.

Vi har selvfølgelig stadig flotte præmier til udlodning, bl.a. weekendophold på FANØ KROGAARD, SØNDERHO KRO, KELLERS BADEHOTEL OG SPISEHUS, et et sommerhusophold fra DANIBO samt lækre garnkits fra Christel Seyfarth.

Du kan være blandt de heldige vindere, men spændingen udløses først under strikkefestivalen.

HAV EN DEJLIG WEEKEND

HAV EN DEJLIG WEEKEND

Selvom vi arbejder hårdt her i sommersæsonen, har vi også tid til at nyde den smukke natur og hele sommerstemningen på Fanø.

Vi håber, I sidder et eller andet skønt sted derude i dejlige Danmark og tænker ligesom os, at hvor er vi heldige, at vi bor i dette lille trygge land.

Bedste hilsener

Christel og Jørgen Seyfarth

Arrangører

Gå til forsiden
Klik her hvis du ønsker at afmelde.