Hvis du ikke kan se denne meddelelse se den i din browser .
Gå til forsiden

NYHEDSBREV 06 FANØ STRIKKEFESTIVAL

FOREDRAG OG MODESHOW

FOREDRAG OG MODESHOW

Kære festivaldeltager.

Fredag aften er altid en meget speciel aften på festivalen, det er aftenenen inden alle standene åbner, de fleste gæster er ankommet til øen denne dag, og der er en dejlig forventningens glæde over det hele.

Denne aften er derfor altid hurtig booket ud. Vi tilbyder 2 muligheder denne aften

1) MED middag og fast plads ved borde hele aftenen (UDSOLGT)

2) UDEN middag og plads på stolerækker (35 pladser tilbage)

Vi skal høre et morsomt foredrag med skuespiller Ellen Hillingsøe, efterfulgt af flot jubilæums modeshow med Christel Seyfarth

BESTIL FREDAG AFTENS BILLET HER
I-CORD GUF

I-CORD GUF

CHARLOTTE KAAE er en af Danmarks sprudlende designere, der virkelig (også) har styr på teknikker.

Hun har stadig ledige pladser på I-CORD GUF, som henvender sig til dig, der er vild med en flot finish på dine kanter. I-CORDs er ikke blot den traditionelle hestetømme, som vi lærte at lave som børn, den er meget mere som så, og det gode ved det er, at der stort set ingen ben er i det! Charlotte viser sine favoritdetaljer med opslagning, aflukning og 2 forskellige typer kanter, og der er mulighed for at strikke I-CORD med knaphuller, ensfarvet og 2-farvet og snoede I-CORDS for de helt ivrige.

CHARLOTTE KAAE afholder i år 2 workshops på festivalen, hvoraf der nu kun er pladser på I-CORD GUF, men du kan også lytte til hendes informative instruktions-foredrag under festivalen, ligesom hun har en stand på festivalen.

 

I-CORD GUF - BESTIL DIN BILLET HER
ISABEL BERGLUND  - AFLYSNING

ISABEL BERGLUND - AFLYSNING

Corona har vendt hele verden op og ned, og har også sat sine store aftryk på Fanø Strikkefestival 2020.

Isabel Berglunds store flotte skulptur "Silhuetter af kvinden i vinden", som er et crowd-knitting projekt, kan ikke gennemføres i år, da hele processen skulle være startet op, lige da Corona lukkede Danmark ned. Da det er et projekt, der strækker sig over flere måneder for at kunne færdiggøres til Fanø Strikkefestival, sammenholdt med flere måneders usikkerhed om, hvorvidt vi kunne forsamles eller ej, er tiden løbet fra Isabel Berglund, og hele det store flotte projekt er skubbet til 2021. Det samme gælder for hendes udstilling på Fanø Kunstmuseum.

For de, der allerede har tilmeldt sig crowd-knitting projektet, er der mulighed for at være med til næste år istedet.

Isabel Berglund vil dog være  tilstede på Fanø Strikkefestival i år, hvor hun vil holde et oplæg omkring hele projektet.

KØB DET TRYKTE PROGRAM HER
HAV EN DEJLIG WEEKEND

HAV EN DEJLIG WEEKEND

På Fanø Strikkefestival sætter vi sikkerheden højt og opfylder alle de krav, vi skal for at kunne forsamles. Men vi kan ikke gøre det alene, alle gæster skal også tage et personligt ansvar for deres sikkerhed. Vi skal passe på hinanden og på os selv.

Reglerne for september findes ikke endnu, og ingen kan svare på, hvilke restriktioner der kan være til den tid, måske er de lempet, måske er de skærpet.

Vi holder os ajour med situationen og retter ind.

Hav en dejlig weekend i smukke Danmark.

Bedste hilsener

Christel og Jørgen Seyfarth

Arrangører

KØB DIT ENTREARMBÅND HER (BEGRÆNSET ANTAL TIL SALG)
Gå til forsiden
Klik her hvis du ønsker at afmelde.