Hvis du allerede er registreret, så log venligst på her

Faktureringsadresse
Angiv/rediger adresse
Leveringsadresse
Anvend faktureringsadresse som leveringsadresse
Angiv/rediger leveringsadresse
Navn Varenr. Pris: Antal Moms Rabat Total
 
Administrationsgebyr
kr50.00
kr50.00
 
Total:
kr0.00
kr50.00
kr50.00
Salgs- og leveringsbetingelserne

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Alle kunder med et kreditkort kan handle på e-shoppen.

Alle events forudbetales og bekræftes af os umiddelbart herefter på mail. Denne kvittering er dit bevis for, at du er registreret. Der bliver ikke udsendt yderligere bekræftelser. Har du tilkøbt entrébillet, vil du modtage dit festivalarmbånd ved forevisning af din ordrebekræftelse på festivalkontoret.

Workshop bookinger er personlige, og der kan kun tilmeldes 1 person pr. workshop. Er man to, der gerne vil være med på samme workshop, skal man booke hver for sig.  Det er dog muligt at købe alle de entré-, foredrags- og festaftenbilletter, man har brug for. Deltager man kun i aftenarrangementer skal man ikke have en entrebillet, men medbringer sin ordrebekræftelse ved indgangen. Man skal også købe entrébillet, såfremt man deltager på workshops.

Priser og moms

Alle priser i www.strikkefestival.dk er angivet inklusiv 25% moms.

Priser i Engelske Pund, Amerikanske Dollars og Euro er omregnet efter Nationalbankens gældende kurser.

Porto beregnes efter PostNord gældende takster.

Vores leveringstid med PostNord er for fysisk program ca. 8 dage.

Hvis en event er udsolgt vil det fremgå af hjemmesiden www.strikkefestival.dk

Vi sørger for levering med PostNord til modtager. www.strikkefestival.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord eller forkert angivne adresser. Breve, der kommer retur til os, genfremsendes ikke.

Betaling af events, program samt entrebilletter

Alle bestillinger forudbetales og der kan betales med følgende kort:

  1.      Dankort
  2.      Visa
  3.      Visa Electronic
  4.      Master Card
  5.      Maestro
  6.      JCB
  7.      American Express

Betaling vil først blive trukket på din konto, når vi har bekræftet din bestilling på mail.

Fortrydelsesret

Du kan afbestille hele eller dele af din bestilling ved skriftlig henvendelse til mail@strikkefestival.dk.

Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 7. September 2017. Workshops fyldes op fortløbende. Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops i tilfælde af manglende tilslutning eller at flytte workshops til andre lokaler. For meget indbetalt vil herefter blive refunderet. Annulleringer fra deltagers side (gælder for både workshops, diverse foredrag og aftenarrangementer) efter 1. august 2017 refunderes ikke. Det obligatoriske administrations-gebyr og entrébilletter refunderes ikke.

Fortrolighed

Ingen personlige oplysninger der registreres på www.strikkefestival.dk bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Bestilling

Bestilling via hjemmesiden foregår ved, at du lægger varer i kurven. Når du er klar til at gennemfører bestillingen, bekræfter du handelsbetingelserne og fortsætter til betaling. Du bliver bedt om at bekræfte ordren, og bliver herefter ledt videre til elektronisk betaling. I forbindelse med betalingen bruges en sikret server.

Når transaktionen er gennemført, modtager du en e-mail som ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen angiver blandt andet ordrenummer, betalingsidentifikation, oplysninger om bestilte vare og beløb. Din ordrebekræftelse skal vises på forlangende, når du f.eks. deltager på workshops, diverse foredrag og aftenarrangementer. Husk derfor at have den med dig. Bortkomne eller glemte ordrebekræftelser på festivalen accepteres ikke som gyldig billet!

Log på