Kære Festivaldeltager

 

HIMMEL OG HAV

 

Fanø ligger midt i Nationalpark Vadehavet, som er en del af Unescos Verdensarv. Det er et kvalitetsstempel af de helt store og sammenholdt med, at Fanø netop er blevet tildelt en fornem førsteplads blandt alle landets kommuner for at være den kommune, der har den største naturkapital i Danmark, kan vi vist roligt slå fast, at Fanø Internationale Strikkefestival ligger på et sted, som er værd at besøge, hvis man vil have en førsteklasses naturoplevelse.

Vi ved dog godt, at de fleste strikkere først og fremmest kommer til Fanø for at få ny inspiration og tilegne sig ny viden indenfor strik, og det vil der også være rigeligt af igen i år – aldrig har vi haft så mange stande med alverdens fristelser, og workshops og foredrags-programmet er igen i år fuld af spændende tilbud.

Som arrangører arbejder vi hvert år hårdt på at give vores gæster nogle særlige oplevelser, der er større end man normalt forventer, når man tager til en strikkefestival. Derfor har vi gennem de seneste år tilføjet festivalen mere kultur, både i form af Fanøs egen kulturhistorie, levende musik, sågar cirkus, kunstudstillinger, spændende foredragsholdere osv., for vi ved, at du, vores gæst, interesserer dig for mere end at strikke. Og i vores verden her, hører kreativitet sammen med inspiration og god stemning fra det sted, man befinder sig på.

Vi ved, at Fanø på alle fronter kan noget helt særligt, og det har tusindvis af gæster på strikkefestivalen år efter år lært at værdsætte.

Hvad finder vi så på i år? I år flytter vi vores store BAZARtelt ned på havnefronten direkte ud til Vadehavet, vi har det største BAZARtelt nogensinde, og det kommer til at huse masser af spændende events.

Vi tilbyder bl.a. kombineret modeshow/koncert med den færøske sangfugl, EIVØR og hendes band og fra Skotland har vi hentet 5 fantastiske spillemænd og sangere til vores lille ø og festival. Vi serverer smagsoplevelser fra Vadehavet, og hele weekenden kan man købe veltillavet mad i vores små café- og loungeområder. Der kan kigges på kunst fra Vadehavet, man kan se på spændende (strik)udstillinger og man kan ikke mindst møde et voksende internationalt publikum, der er kommet til Fanø, fordi rygtet for længst er nået langt, langt ud over Danmarks grænser, at på denne lille ø i Vadehavet, foregår der noget ganske særligt, der er værd at rejse efter, nemlig en strikkefestival med en stor kulturhistorie og en meget gæstfri befolkning.

Stort nyt trykt Fanø Strikkefestival MAGAZIN

Vores 2017-program er nu på gaden. Vi har udvidet det populære trykte program med artikler, både relateret til strik og personligheder indenfor faget, men også relateret til det område, Fanø strikkefestival afholdes i, nemlig i Nationalpark Vadehavet og Unescos Verdensarv. Programmet er derfor meget mere end en opremsning af festivalens events, men et FANØ STRIKKEFESTIVAL MAGAZIN, som er værd at gemme, også efter Fanø Strikkefestival er slut.

Bedste hilsener

Christel og Jørgen Seyfarth

Senest ændret lørdag, 29 april 2017 18:25

Log på