Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 6438

Transport & færge

Færge

Sejler hvert 20. minut fra Esbjerg fredag - søndag. Det er ikke muligt at reservere plads.

Bus/taxa/cykel

samt øvrig transport på Fanø

Bus nr. 11-12-13 kører fra Esbjerg Banegård lige til Fanø-færgen. Afgang kl. 11-31-51

Esbjerg Taxi, tlf. 75 14 45 00

Fanø Taxi, tlf. 75 16 62 00

Bussen på Fanø (og der er kun den ene, så man kan ikke komme med den forkerte!) passer med udvalgte færgeankomster fra Esbjerg. Bussen kører fra Fanø færgen i Nordby til Sønderho via Fanø Skole, Fanø Bad og Rindby Strand. Fanø Strikkefestival er ikke ansvarlig for bustransporten på øen.

GRATIS FESTIVAL BUS, FREDAG - SØNDAG

Det er ikke nødvendigt at vise entre-armbånd. Bare stig ombord!

Bussens rute: Havnen Nordby – FESTIVALPLADSEN ved lystbådehavnen – KUNSTLADEN i Rindby – Sønderho gl. Fuglekøje -  Sønderho busstation/retur

Bussen kører i pendulfart mellem de to byer. Det vil ikke være muligt at stoppe andre steder end de anførte. Dog stoppes ved Sønderho gl. fuglekøje lørdag i forbindelse med besøg i fuglekøjen. Bussen kører hel fra Nordby og halv fra Sønderho. Første afgang kl. 10 fra Nordby og sidste afgang fra Sønderho kl. 17.30 (søndag kl. 15.30).

Cykler kan lejes flere steder på øen – kontakt evt. turistbureauet herom, tlf. 70264200. Det er dejligt med en cykel og ganske praktisk. Det tager
10 minutter at cykle til stranden fra Nordby, 20 minutter til Rindby Strand og 40 minutter at cykle til Sønderho – i medvind. Regn med det dobbelte i modvind!

Ellers anbefales det at tage bil med til Fanø, hvis man gerne vil se mere af øen – og det anbefaler vi selvfølgelig.

Senest ændret fredag, 01 september 2017 10:07

Log på