Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 6438

Praktiske oplysninger 2017

 

Da der løbende kan forekomme ændringer til vort program, vil det til enhver tid være teksten på www.strikkefestival.dk der er gældende.

FANØ STRIKKEFESTIVAL – BÅDE I NORDBY OG SØNDERHO

Strikkefestivalen afholdes både i Nordby og i Sønderho

NORDBY: Vi holder til på Fanøs store festival-plads ved lystbådehavnen i Nordby. Vores kæmpe BAZARtelt danner rammen om stande, loungeområde med café, foredrag, udstillinger, festaften og forskellig underholdning hele weekenden. Her finder du også festival-kontoret. Derudover vil der være strikudstilling i Nordbys forsamlingshus STRIEN samt foredrag i Fanø Sejlklub, som ligger ved siden af BAZARteltet.

SØNDERHO: Vi holder til i Sønderho Forsamlingshus og Sønderho skole. Her vil der være stande og mulighed for at købe mad og drikke samt kaffe og kage. Derudover vil der være strik-udstilling på FANØ KUNSTMUSEUM. Forskellig underholdning hele weekenden rundt i byen.

STRIKKEFESTIVALENS EGEN HJEMMESIDE

Fanø Strikkefestival har sin egen hjemmeside, www.strikkefestival.dk.  Den vil løbende blive ført á jour med eventuelle ændringer/nyheder, der måtte forekomme inden og i løbet af festivalen. Det er derfor en god idé at gå ind på siden, inden man kommer til Fanø, for at se om der f.eks. er ændringer i det, man har tilmeldt sig.

SMS SERVICE

SMS-service kan tilkøbes, såfremt man ønsker at bliver informeret om alt, hvad der foregår på festivalen. Der udsendes SMS’er løbende med nyheder om ledige pladser, foredrag, ændringer osv.

KØB DIN BILLET HER HVIS DU IKKE HAR FORUDBESTILT PÅ E-SHOPPEN.

Vores festival kontor finder du på festivalpladsen i Nordby.  Her kan du købe entré-billet, tilmelde dig workshops, foredrag samt få alle de informationer om festivalen, som du har brug for. Det samme gælder for INFO-rummet i Sønderho. INFO-rummet ligger lige ved busstationen. Her kan du ligeledes få tips og ideer til, hvad du kan lave i Sønderho.

Kontorets åbningstider:

Torsdag den 14/9 kl. 14 – 17.00

Fredag den 15/9 kl. 09 – 18.00

Lørdag den 16/9 kl. 08.30 – 18.00

Søndag den 17/9 kl. 08.30 – 15.00

Quick-check-in, diverse foredrag samt festaften

Der kan opstå LANG kø ved indgangene til diverse foredrag, fredag aften og til forsamlingshus-aftenen lørdag. Vi tilbyder en ”Quick-check-in”, således at du kan komme lynhurtig gennem køen. Henvend dig personligt på festivalkontoret i god tid inden de forskellige events løber af stablen. Mod forevisning af din ordrebekræftelse får du udleveret det antal billetter, der fremgår af ordrebekræftelsen, og med denne billet i hånden kommer du uden om den lange kø.

FÆRGE

Se annonce andetsteds i bladet.

BUS/TAXA/CYKEL samt øvrig transport på Fanø

Bus nr. 11-12-13 kører fra Esbjerg Banegård lige til Fanø færgen. Afgang banegården hvert minuttal 11-31-51

Esbjerg Taxi, tlf. 75 14 45 00

Fanø Taxi, tlf. 75 16 62 00

GRATIS FESTIVAL BUS

Det er ikke nødvendigt at vise entre-armbånd. Bare stig ombord!

Bussens rute: Havnen Nordby – FESTIVALPLADSEN ved lystbådehavnen – KUNSTLADEN i Rindby – Sønderho busstation/retur

Bussen kører i pendulfart mellem de to byer. Det vil ikke være muligt at stoppe andre steder end de anførte. Dog stoppes ved Sønderho gl. fuglekøje lørdag i forbindelse med besøg i fuglekøjen. Vi vil have en ”vejledende” busplan klar op til strikkefestivalen på www.strikkefestival.dk

CYKLER

Cykler kan lejes flere steder på øen – kontakt evt. turistbureauet herom, tlf. 70264200. Det er dejligt med en cykel og ganske praktisk. Det tager 10 minutter at cykle til stranden fra Nordby, 20 minutter til Rindby Strand og 40 minutter at cykle til Sønderho – i medvind. Regn med det dobbelte i modvind!

Ellers anbefales det at tage bil med til Fanø, hvis man gerne vil se mere af øen – og det anbefaler vi selvfølgelig. Der er billige færgebilletter i september måned.

INDKVARTERING

Der er et væld af forskellige overnatningsmuligheder på Fanø, og lad os sige det med det samme: Vi er vant til at have mange gæster, så der er masser af plads til samtlige festival-deltagere! Festivalen afholdes i lavsæsonsperiode, hvorfor det er billigt at leje et sommerhus, en ferielejlighed eller en campinghytte, hvis man er flere, der rejser sammen. Der er også mulighed for overnatning på hoteller, kroer eller B&B, men de er erfaringsmæssigt ofte allerede fuldbookede. Vent ikke for længe med at finde en overnatningsmulighed, såfremt du kun er ude efter overnatning for nogle enkelte dage.

Privat indkvartering

Vi introducerede i 2013 formidling af privat indkvartering. Det var der rigtig mange, der benyttede sig af, og de fleste har booket ”deres” sted igen lige siden. Men nye steder er kommet til, og kommer i øvrigt løbende ind. Vi informerer om aktuel privat indkvartering på www.strikkefestival.dk. Strikkefestivalen formidler kun kontakten og har derfor intet at gøre med udlejningen i øvrigt. Vi lægger hele tiden nye henvendelser om privat udlejning ind på siden, så check igen, såfremt der meldes midlertidigt udsolgt. Dette er en meget populær form for indkvartering, da de lokale værter ofte synes, at der skal fortælles en god lokal historie, så vores gæster får en særlig oplevelse.

Fanø Turistbureau og info-standere

tlf. 70 26 42 00  www.visitfanoe.dk .

Fanø Turistbureau henviser til overnatningsmuligheder, f.eks. bed & breakfast, hotel, ferielejligheder, kroer, campingpladser, sommerhusbureauer o.l. Her kan også bestilles brochuren ”Velkommen til Fanø”, som er god at have i lommen, hvis man færdes på egen hånd og vil vide alt om Fanø. Flere steder på øen er der opstillet Info-standere, som betjenes manuelt af gæsterne.

FORPLEJNING

Caféer og restauranter har åbent på det meste af øen. Check deres aktuelle hjemmesider. Der kan være rift om bord-reservationerne, så vent ikke for længe med at booke bord.

ØVRIGE AKTIVITETER

Hvor mærkeligt det end lyder, så er der jo nogle, som har lyst til at se på andet end strik i weekenden! Hvad med en vadehavs-vandring ud til sæl bankerne sammen med kompetente naturvejledere, eller øl smagning på vores eget, lille bryghus, en omgang golf på Danmarks eneste links-bane eller noget helt tredje? Mere om aktiviteter på www.visitfanoe.dk

MUSIKALSK UNDERHOLDNING I NORDBY OG SØNDERHO

Under hele festivalen, vil vi diske op med musikalsk live underholdning, som sætter dig I en dejlig stemning. Se program, hvornår der spilles. Derudover vil der være anden spontan underholdning i gaderne og omkring festivalpladserne i begge byer.

AFTENPROGRAMMER I NORDBY

Vi tilbyder 3 helt unikke aften-arrangementer i BAZARteltet i Nordby i år. Alle aften-arrangementer har begrænset plads, og de plejer normalt at blive udsolgt ret hurtigt. Det bliver svært at vælge hvad man skal med til i år Hvad med alle 3?

GRATIS FOREDRAG

I år har du mulighed for at høre forskellige foredrag fra den store scene i BAZARteltet i Nordby. Disse foredrag er gratis, når du har købt entrebillet.

UDSTILLINGER

Der udstilles på FANØ KUNSTMUSEUM og i STRIEN i Nordby. Se nærmere beskrivelse af de forskellige udstillinger andetsteds i bladet. Vær opmærksom på, at der skal betales entre for at se strikudstillingen på SØNDERHO KUNSTMUSEUM. Dog gives der 50% rabat ved forevisning af festival-armbånd. Samtidig ser man September-udstillingen med lokale kunstnere. I STRIEN tilbydes ligeledes 2 gratis foredrag med hollandske Stella Ruhe i forbindelse med udstillingen af det hollandske og danske GANSEYS.

ÅBNINGSTIDER UDSTILLINGER:

STRIEN: Fredag og lørdag 10 – 18.00, søndag 10 – 16.00

FANØ KUNSTMUSEUM: Fredag 13 – 17, lørdag og søndag: 11 – 17.00

ÅBNINGSTIDER BUTIKS-STANDE

BAZARteltet i Nordby og Sønderho forsamlingshus og Sønderho skole danner rammen om specielt inviterede butikker med både uld og kunsthåndværk. Sørg for, at du har masser af tid til at fordybe dig! Åbningstider som følger:

                             Fredag den 15. september kl. 10 – 18.00

                             Lørdag den 16. september kl. 10 – 18.00

                             Søndag den 17. september kl. 10 – 16.00

Senest ændret onsdag, 24 januar 2018 14:07

Log på