Overnatning

Indkvartering

Der er et væld af forskellige overnatningsmuligheder på Fanø, og lad os sige det med det samme: Vi er vant til at have mange gæster, så der er masser af plads til samtlige festival-deltagere! Festivalen afholdes i lavsæsonsperiode, hvorfor det er billigt at leje et sommerhus, en ferielejlighed eller en campinghytte, hvis man er flere, der rejser sammen. Der er også mulighed for overnatning på hoteller, kroer eller B&B, men de er erfaringsmæssigt ofte allerede fuldt bookede. Du kan booke et sommerhus forholdsvis billigt fra søndag til søndag, så er du uafhængig af ankomsttidspunktet.

PRIVAT INDKVARTERING/SOMMERHUSE

Vi introducerede i 2013 formidling af privat indkvartering. Det var der rigtig mange, der benyttede sig af, og de fleste har booket "deres" sted igen lige siden. Men nye steder er kommet til, og kommer i øvrigt løbende ind. Vi informerer om aktuel privat indkvartering på www.strikkefestival.dk. Strikkefestivalen formidler kun kontakten og har derfor intet at gøre med udlejningen i øvrigt. Vi lægger hele tiden nye henvendelser om privat udlejning ind på siden, så check igen, såfremt der meldes midlertidigt udsolgt. Dette er en meget populær form for indkvartering, da de lokale værter ofte synes, at der skal fortælles en god lokal historie, så vores gæster får en særlig oplevelse.

Fanø Turistbureau og info-standere/ tlf. 70 26 42 00 www.visitfanoe.dk

Fanø Turistbureau henviser til overnatningsmuligheder, f.eks. bed&breakfast, hotel, ferielejligheder, kroer, campingpladser, sommerhusbureauer o.l. Her kan også bestilles brochuren "Velkommen til Fanø", som er god at have i lommen, hvis man færdes på egen hånd og vil vide alt om Fanø. Flere steder på øen er der opstillet Info-standere, som betjenes manuelt af gæsterne. Download den gratis app fra VisitFanø.

Senest ændret tirsdag, 30 januar 2018 22:51

Log på