Overnatning

Indkvartering

Der er et væld af forskellige overnatningsmuligheder på Fanø, og lad os sige det med det samme: Vi er vant til at have mange gæster, så der er masser af plads til samtlige festival-deltagere! Festivalen afholdes i lavsæsonsperiode, hvorfor det er billigt at leje et sommerhus, en ferielejlighed eller en campinghytte, hvis man er flere, der rejser sammen. Der er også mulighed for overnatning på hoteller, kroer eller B&B, men de er erfaringsmæssigt ofte allerede fuldt bookede. Du kan booke et sommerhus forholdsvis billigt fra søndag til søndag, så er du uafhængig af ankomsttidspunktet.


PRIVAT INDKVARTERING/SOMMERHUSE

Vi introducerede i 2013 formidling af privat indkvartering. Det var der rigtig mange, der benyttede sig af, og de fleste har booket "deres" sted igen lige siden. Men nye steder er kommet til, og kommer i øvrigt løbende ind. Vi informerer om aktuel privat indkvartering på www.strikkefestival.dk. Strikkefestivalen formidler kun kontakten og har derfor intet at gøre med udlejningen i øvrigt. Vi lægger hele tiden nye henvendelser om privat udlejning ind på siden, så check igen, såfremt der meldes midlertidigt udsolgt. Dette er en meget populær form for indkvartering, da de lokale værter ofte synes, at der skal fortælles en god lokal historie, så vores gæster får en særlig oplevelse.

RINDBY

Vores dejlige ny renoverede Fanø hus udlejes til Strikkefestivallen 2017 fra torsdag – søndag.
OBS lejes kun ud til ikke-rygere. Vi har 232 m2 fordelt på 2 plan. Huset er total renoveret i 2014 og har:

  • 5 soveværelser
  • 3 badeværelser, 2 i stueetagen og 1 på 1. sal
  • Stue – 1. sal
  • Køkken/alrum
  • Lukket have med dejlig stor træterrasse

Huset er beliggende i Rindby, lige ved Rindby forsamlingshus, hvor der også er aktiviteter under festivallen.

For nærmere info:
søg på facebook på: “Anne Mette Sonnicksen” og se beskrivelse af vores hus, samt billeder.
Eller ring 25150999 eller send en e-mail am.sonnicksen@gmail.com
 
NORDBY
 
1 dobbeltværelse og 1 enkeltværelse fra torsdag til søndag, kontakt:
Charlotte Ploug, Vestervejen 42
Mobil:20640355
Mail:charploug@hotmail.com
 

 


Fanø Turistbureau og info-standere/ tlf. 70 26 42 00 www.visitfanoe.dk

Fanø Turistbureau henviser til overnatningsmuligheder, f.eks. bed&breakfast, hotel, ferielejligheder, kroer, campingpladser, sommerhusbureauer o.l. Her kan også bestilles brochuren "Velkommen til Fanø", som er god at have i lommen, hvis man færdes på egen hånd og vil vide alt om Fanø. Flere steder på øen er der opstillet Info-standere, som betjenes manuelt af gæsterne. Download den gratis app fra VisitFanø.

Senest ændret mandag, 06 marts 2017 11:50

Log på