Booking generelt

Generelt om tilmelding

Du foretager dine bestillinger i "BOOKING & SHOP".

Du skal være registreret bruger af hjemmesiden og logget på for at booke diverse events - klik på "Konto" i øverste højre hjørne på forsiden for "Log in". Hvis du ikke er registreret bruger, så klik på "Registrer" i øverste højre hjørne for at oprette en profil - indtast et selvvalgt brugernavn og adgangskode. Du skal ikke registrere dig påny, hvis du har foretaget en registrering i tidligere år, men logge-in med det Brugernavn og Adgangskode, som du valgte dengang.

Vi kan kun håndtere online bookinger. Du modtager på mail en ordrebekræftelse fra E-shoppen. Denne kvittering er dit bevis for, at du er registreret. Ordrebekræftelsen skal forevises på forlangende, f.eks. ved check-in på workshops. Der bliver ikke udsendt yderligere bekræftelser, så husk at printe den ud med det samme og have den med dig til Fanø! Har du tilkøbt entrebillet (festivalarmbånd)vil du modtage dette ved forevisning af din ordrebekræftelse på kontoret i Bazarteltet.

Har du ikke fået printet din ordrebekræftelse ud, eller du af uvisse årsager ikke har modtaget en ordrebekræftelse, så kan du finde dine ordrer igen på www.strikkefestival.dk. Se hvordan under "Hjælp" (øverste højre hjørne).


Vigtig meddelelse vedr. booking procedure:

Har du glemt dit Brugernavn eller Adgangkode, kan du klikke på "Konto" og følge instruktionerne under "Glemt brugernavn" eller "Glemt adgangskode".

For at logge af skal du klikke på "Forside" og derefter på "Konto" - "Log af".

 

Booking, annulleringer og ændringer

Workshop bookinger er personlige, og der kan kun tilmeldes 1 person pr. workshop. Er man to, der gerne vil være med på samme workshop, skal man booke hver for sig. Det er dog muligt at købe alle de entré-, foredrags- og festaftenbilletter, man har brug for.
Husk at købe entrébilletter (festivalarmbånd) til evt. ledsagende foredrags- og festaften veninder, såfremt de ønsker at besøge festivalens øvrige tilbud i løbet af weekenden. Deltager man kun i festaften og foredrag fredag aften, skal man ikke have en entrebillet, men medbringer sin ordrebekræftelse ved indgangen. Man skal også købe entrebillet, såfremt man deltager på workshops.


Sidste tilmeldingsfrist er torsdag 07. september 2017

Workshops fyldes op fortløbende. Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops i tilfælde af manglende tilslutning eller at flytte workshops til andre lokaler. For meget indbetalt vil herefter blive refunderet. Annulleringer fra deltagers side (gælder for både workshops, diverse foredrag og festaften) efter 1. august 2017 refunderes ikke. Det obligatoriske administrations-gebyr refunderes ikke. Entrébilletter refunderes ikke.

Senest ændret lørdag, 29 april 2017 18:28

Log på