Aftenarrangementer

 

SMAG PÅ VADEHAVET

SEYFARTH BOG RELEASE

FANØ-ANEKDOTER

LOKAL MUSIKALSK UNDERHOLDNING

KNIT-IN

TORSDAG DEN 14. SEPTEMBER KL. 19.30 – 21.30

BAZARTELTET, festivalpladsen, Nordby

Pris kr. 250,-

Prisen inkl. ikke drikkevarer

KULINARISKE SMAGSOPLEVELSER

Vi ”smug starter” Fanø Strikkefestival med et herligt og helt uformelt aften-arrangement, hvor vi først og fremmest skal smage på nogle af de kulinariske herligheder, som Vadehavet byder på. Vi tilbereder små smagsoplevelser til jer, fortæller lidt om det hele undervejs. Smag også på vores lokale øl og rom.

SEYFARTH BOG RELEASE

Christel Seyfarth udgiver i år sin anden bog i anledning af, at hun runder et skarpt hjørne. Bogen tager afsæt i Fanøs kulturhistorie, både den, der knytter sig til øen, og den, der udspringer af Fanøs stolte søfartshistorie med stor udlængsel til følge.

Efter smagsoplevelserne vil Christel kort fortælle om sine inspirationskilder, og sikkert også nogle spændende anekdoter fra Fanø. Der vil være mulighed for at købe de første signerede eksemplarer af bogen denne aften.

LOKAL MUSIKALSK UNDERHOLDNING

Fanø har et rigt musikliv med masser af etablerede og up-coming musikere bosiddende på øen. Vi præsenterer nogle meget talentfulde up-coming musikere, som vil sætte os i den rette stemning.

KNIT-IN

Denne aften er for alle, der har lyst til at deltage i en hyggelig og uformel optakt til Fanø strikkefestivals omfattende weekend-program. Tag endelig din ægtefælle med – dit strikketøj må også meget gerne komme op af tasken denne aften.

Fredag den 15. september kl. 19.15 – 21.45

BAZARteltet, Nordby

Pris kr. 250,-

KONCERT MED EIVØR

FOREDRAG MED KOUSHI

MODESHOW

Vi lover en helt forrygende aften, hvor alle sanser bliver pirret!

VI GLÆDER OS UTROLIG MEGET TIL AT GIVE AFTENENS GÆSTER EN HELT IGENNEM SPECIEL MUSIKOPLEVELSE. VI ER MEGET STOLTE OVER AT KUNNE INTRODUCERE DEN FÆRØSKE SANGERINDE EIVØR, SOM SAMMEN MED SIT BAND VIL SPILLE EN KONCERT FOR OS. AFTENENS REPERTOIRE ER SPECIELT SAMMENSAT TIL FANØ STRIKKEFESTIVAL.

OM EIVØR

Eivør er i dag en international stjerne med spillejobs i både Europa og USA. Hendes helt specielle lyse sangstemme og iørefaldende musik, griber en om hjertet lige med det samme. Eivør er indbegrebet af nordisk mytologi og mystik, hendes musikgenre er utrolig bred, men altid imponerende og rørende. Eivør var bl.a. den sangerinde, der åbnede Århus Kulturhovedstad, hvilket fortæller noget om hendes kvalitet og aktualitet.

Glæd dig til en stor koncert-oplevelse samtidig med, at Eivør akkompagnerer vores modeshow.

MODESHOW

Christel Seyfarth udgiver i år sin anden strikkebog UDLÆNGSEL og det er modellerne herfra, der akkompagneres af Eivørs sang og musik. Modeshowet flettes sammen med de gamle traditioner og dragter fra Fanø.

Men inden denne stemningsfulde aften går i gang, skal vi røre lattermusklerne med skønne KOUSHI.

Koushi blev kendt af den brede (strikker)skare, da han først var deltager, og siden vært i Den Store Strikkedyst på TVSyd. Hans smittende humør og glimt i øjet, er noget alle vi ”damer” kan lide!

"Det er sygt fed du strikker, Mand"

Kan en mand strikke? Ved han hvad 3drsm betyder? Kan han forklare en garvet strikkedame om strikkefastheder?  Med masser af humor og selvironi føres publikum ind i fortællingen om en (forholdsvis) ung fyrs tilværelse, hvor strikken kom snigende som en stille skygge og ændrede bogstavelig talt alt. Hør om hvordan han sprang ud i den farlige uldne verden med pind 9 i hånden, imponerede dommerne med en nepalesisk brudehat og blev hurtigt kendt som ham med butterflyen...

I forbindelse med denne aften, tilbyder vi spisning før showet går i gang. Læs mere under ”Early-bird” –tilbud.

Lørdag aften, kl. 19.00 - 22.00

BAZARTELTET, Nordby

Pris kr. 450,00

SKOTLAND MØDER FANØ

SKØN FORSAMLINGSHUS AFTEN

MED HØJT HUMØR

OG SMITTENDE MUSIK

I år har vi ændret vores fest-aften-koncept og kalder det i stedet ”forsamlingshus aften”. Her på Fanø har vi 3 forsamlingshuse og i disse huse arrangeres der året rundt et stort antal musik-arrangementer. Når man er til fest i forsamlingshuset, er der en skøn og afslappet atmosfære, hvor målet for alle er at have en dejlig aften og bliver fyldt op med herlig musik – og nyde god mad og drikke!

I 2016 var vi i Skotland, hvor Fanø Strikkefestival har fået en lille ”afdeling” i Inverness, nemlig LOCH NESS INTERNATIONAL KNIT FESTIVAL. Her mødte vi skotske Bruce MacGregor og hans spillemænd, og jeg kan vist roligt tale på alle tilstedeværendes vegne, når jeg påstår, at vi blev blæst OMKULD af den skønne, smittende skotske folkemusik, som blev fremført af 5 forrygende sangere og musikere. I et mix af sang, lune historier, musik og lidt dans, fik de publikum op af stolene for at synge med og trampe i takt til musikken.

Disse charmerende musikere gæster Fanø og sammen med dem holder vi en rigtig forsamlingshus-aften i den gode Fanø-ånd med god mad, drikke og masser af musik og latter.

Vores lokale Restaurant Ambassaden, har kreeret en lækker, frisk Fanø-platte, som bliver serveret ved bordene. Drikkevarer kan købes i baren. Vi runder måltidet af med en god gammeldags portion æblekage og en kop kaffe og nok også med at synge ”Should all acquaintance be forgot”.

Læs mere om, hvad der ligger af dejlig mad på forsamlingshus-platten andetsteds i magasinet her.

Inden koncerten går i gang, udtrækker vi masser af lækre garnpræmier mellem aftenens gæster.

Om BRUCE MACGREGOR

Bruce MacGregor er en af Skotlands mest roste og feterede violinspillere. Hans musik omfavner de fineste toner fra det skotske highlands musik, det ene øjeblik er tonerne rustikke og kraftfulde, det næste øjeblik er tonerne lyriske og smukke.

Bruce MacGregor er en travl herre med masser af koncerter overalt. Han optræder i radio, TV, hvis han ikke er i studiet for at optage nye sange og melodier.

Bruce MacGregor har modtaget et utal af priser for sin smukke fortolkning af den skotske folkemusik.

Tag vel imod ham og hans musikere og sangere.

Foretag din bestilling i "Booking & Shop" - åbner den 9. marts 2017 kl. 10

Log på