Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk


 
 Nyhedsbrev nr 8 - 12/9 2017}
---
Kære festival deltagere
Øen er ved at fyldes op med herlige strikkefestival deltagere og på trods af skybrud, kuling og al mulig andet vejrlig, er humøret i top allerede. Forventningerne til weekendes strikkefestival er store, og mens der her på øen pukles med at få det hele op at stå, er der sikkert også mange af jer, der er igang med at pakke og gøre klar. Derfor får I lige de sidste informationer herfra, så I ved, hvordan det hele kommer til at fungere. 
---

STRIKKEFESTIVAL TELTET LIGGER VED LYSTBÅDEHAVNEN I ÅR

Vi anbefaler, at du checker programmet med de praktiske informationer, inden du ankommer til Fanø. Hvor ligger de forskellige ting i forhold til hinanden, og hvor skal du være på de workshops/foredrag o.l., som du har tilmeldt dig. Du skal bl.a. være opmærksom på, at det store festivaltelt er flyttet fra REALEN og ned på havnefronten ved lystbådehavnen. Der foregår ikke noget på REALEN i år. Når du kommer fra færgen, kan du ikke undgå at se det kæmpe telt. Check også, hvor du kan parkere i nærheden af teltet - man kan IKKE parkere på festivalområdet, bortset fra et par enkelte handicappladser.
Det er nemt at komme fra BAZARteltet og op i byen - det er lige hen over diget, og så er du der! 

GRATIS FESTIVALBUS
Vi tilbyder en gratis festivalbus, som kører mellem havnen i Nordby og busstationen i Sønderho, via BAZARteltet, Kunstladen og Sønderho fuglekøje. Bussen kører IKKE til Rindby og Fanø Bad. Her skal du med øens ordinære bus, som også kører fra havnen i Nordby.

VÆR PRÆCISE TIL AFTEN-ARRANGEMENTERNE

Vi lukker dørene op til aften arrangementerne tidligst ½ time inden start. Vi er mange mennesker på alle aften-arrangementerne, og vi har en tidsplan, som skal holdes for alle involverede kunstnere.
Alle aften-arrangementer foregår i lounge-området i det store BAZARtelt, og der skal flyttes en del rundt på borde og stole, når vi lukker kl. 18.00 for at være klar en time senere til at modtage flere hundrede gæster. Vi beder derfor om forståelse for, at vi lukker præcis kl. 18. i teltet.
 

QUICK-CHECK-IN

Vi tilbyder et quick-check-in, som i praksis betyder, at du allerede fra torsdag kl. 14 - 17 eller fra fredag kl. 10.00 kan få ombyttet din ordrebekræftelse til entre-armbånd og fysiske billetter til diverse aften-arrangementer og foredrag. Så skal du ikke stå i kø, men kan gå direkte ind til disse arrangementer. Du ombytter din ordrebekræftelse i BAZARteltet på festivalkontoret i Nordby. Du kan kun ombytte til entre-armbånd i Sønderho, ikke til øvrige arrangementer, så har du en ordrebekræftelse med entrebilletter, aften arrangementer og foredrag o.l., skal du forbi kontoret i Nordby. Du kan ikke ombytte billetter i Christel Seyfarths butik heller.

KAN JEG STADIG NÅ AT VÆRE MED PÅ NOGET?
Ja, det kan du! Vi har restpladser på flere workshops, foredrag og aften-arrangementet  fredag aften. Du kan købe billetterne på festival-kontoret i BAZARteltet. Aktuelt har vi ledige pladser på følgende workshops: 05,08,11,12,13,15,21,26,28,30,34,37,38,42,44,45,47,48,50,52.
Der er pladser på samtlige foredrag og enkelte pladser på fredagens store aften med foredrag/modeshow og EIVØR. Alt andet er udsolgt.

VÆR PRÆCIS

ÆNDRING AF LOKALE TIL WORKSHOP 52 - KNITTED BALLS FOR THE HOLIDAY med Christopher Walker
Denne workshop er flyttet til Aulaen på Fanø skole, Stadionvej 17. Få nærmere informationer, når du checker ind til workshoppen på skolen.

HIMMEL OG HAV
er temaet på Fanø Strikkefestival i år, og aldrig har et tema passet bedre til den aktuelle vejr situation! Så check vejrudsigten og klæd dig efter vejret, når du skal færdes udenfor. 

Kør forsigtigt - vi glæder os så meget til at se jer allesammen.

Mange festival-hilsener
Christel og Jørgen Seyfarth