Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk


 
 Nyhedsbrev nr.6 - {2/9 2017}
---
Kære strikkefestival deltager.

Så er der kun 13 dage til, vi ses på Fanø, og forberedelserne her på øen er allerede i fuld gang. Her er lige et par ting, vi gerne vil gøre dig opmærksom på, således at alt forløber gnidningsløst, når du ankommer til Fanø.
---

VI STOPPER FOR BOOKINGEN DEN 7. SEPTEMBER

Torsdag den 7. september lukker vi ned for bookingen på www.strikkefestival.dk. Det betyder, at du ikke længere kan købe workshops, foredrag,  aftenarrangementer og entrearmbånd her. Det vil dog stadig være muligt at købe entrearmbånd på www.christel-seyfarth.dk. Det vil også være muligt at købe restpladser på diverse arrangementer i festivalkontoret i BAZARteltet, ligesom man kan købe entre-armbånd ved alle indgange i Nordby og Sønderho.

Vi anbefaler, at du bruger de næste dage til at booke det sidste, så du er sikker på, at der er plads til dig.

 

HAR DU DIN ORDREBEKRÆFTELSE KLAR OG PRINTET UD?

Din ordrebekræftelse er din billet. Den skal du bruge til at indløse f.eks. din entrebillet, billetter til aften-arrangementer o.l. Du skal vise din ordrebekræftelse til underviseren, hvis du har meldt dig på en workshop. 
Når først festivalen er igang, kan vi ikke være behjælpelige med at printe ordrebekræftelser ud, og du SKAL derfor have den med, når du checker ind til diverse arrangementer. Har du ingen ordrebekræftelse, har du ingen billet!
På www.strikkefestival.dk kan du få hjælp til at finde din booking, såfremt den er forsvundet for dig - det er nemt at gøre, så check, at du har de papirer, du skal bruge.Har du brug for hjælp, er du velkommen til at ringe til vores info telefon 23259030

Sæt dig også gerne ind i, hvor du skal være, hvis du har booket foredrag eller workshops. 

Vi udsender ikke entrearmbånd - du skal bruge din ordrebekræftelse til at få udleveret det antal armbånd, du har bestilt. Få dem ombyttet i festivalkontoret i BAZARTELTET i Nordby. Se kontorets åbningstider på hjemmesiden eller i programmet.

ANNULLERINGER MED TILBAGEBETALING IKKE LÆNGERE MULIGT

Den 1. august udløb fristen for at annullere sine bestillinger og få pengene retur. Er du forhindret i at komme, er du velkommen til at afsætte dine bookinger til anden side. Vi har ingen ventelister og kan derfor ikke være behjælpelig med at videresælge evt. pladser.

MANGLER DU OVERNATNING?

Vi har fået et par lejligheder ved Ferielejligheder Fanø Bad til overs samt et dejligt, skønt beliggende sommerhus ved Rindby strand. Lejemålet for lejligheder er 3-4 nætter, enten fra fredag - mandag eller fra torsdag - mandag. Sommerhuset har 3 dobbeltværelser og kan lejes fra torsdag - mandag. Skriv til garn@christel-seyfarth.dk, såfremt du er interesseret.

GRATIS BUS FRA HAVNEN I NORDBY TIL SØNDERHO

Der er gratis festivalbus fra havnen i Nordby til Sønderho fra fredag til søndag. Bussen stopper ved BAZARteltet, Kunstladen, Sønderho gl. fuglekøje, Sønderho busstation.
Bussen kører første gang kl. 10.00 fra havnen i Nordby og herefter kl. 00, sidste bus kl. 17.00. Første bus fra Sønderho kører kl. 10.30 og efterfølgende kl. 0:30, sidste afgang kl. 17.30. Søndag er sidste bus fra Sønderho kl. 15.30.

PARKERING

Du kan ikke påregne at finde parkeringplads ved BAZARteltet i Nordby, så derfor anbefaler vi, at du checker programmet, hvor vi har anvist mulige parkeringspladser både i Nordby og Sønderho.  Det er dog muligt at sætte passagerer af ved BAZARteltet og herefter finde parkeringsplads til bilen.

MASSER AF UNDERHOLDNING I BAZARTELTET OG I SØNDERHO HELE WEEKENDEN

Der foregår så mange spædende ting overalt på festival-områderne, at det kan være svært at holde styr på det hele. Hvis du vil undgå at gå glip af noget, tilbyder vi en SMS-service, hvor vi gør dig opmærksom på, hvad der foregår. Denne service kan du bestille her (pris kr. 25,- + adm. gebyr)http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/sms-service-stitur-i-nordby/sms-service-detail

STADIG LEDIGE PLADSER PÅ TORSDAGENS OG FREDAGENS AFTENARRANGEMENTER

Der er stadig pladser på torsdag aftens hyggelige aftenarrangement med lokale smagsprøver, Christel Seyfarths bogrelease, lokal underholdning og anekdoter, http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/aftenarrangementer-og-mad/torsdag-smag-p%C3%A5-vadehavet-detail samt fredagens aftenarrangement med foredrag/modeshow/koncert. Book din billet her til en uforglemmelig aften: http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/foredrag/early-bird-middag-inkl-fredag-aftens-program-331-detail

Mange festival hilsener
Christel og Jørgen Seyfarth