Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk


 
 Nyhedsbrev nr.5 - {26/8 2017}
---
Kære strikkefestival deltager

Går du og overvejer, om du har lyst til at deltage på en workshop, men har ikke rigtig fået taget dig sammen endnu, så har vi stadig pladser på rigtig mange spændende af slagsen.
På de første strikkefestivaler oplevede vi, at deltagerne meldte sig til mange workshops, men idag,hvor udbuddet af stande og underholdning er blevet så stort, så vælger man typisk 1 - 2 workshops, et foredrag og et eller flere af aftenarrangementerne, og bruger dagen på at shoppe i de mange stande eller nyde vores dejlige, lille ø.
Men det at deltage på en workshop og få noget ny inspiration med hjem er faktisk både super hyggeligt og berigende.
---

PATENTSTRUKTURER - workshop 15 - lørdag formiddag

Katrine Wohllebe underviser i denne spændende teknik, som er blevet særdeles populær de senere år. Jeg husker mit eget indtryk af patent, da jeg prøvede det første gang: puh, det tog sin tid at strikke det, men det så ret flot ud! Jeg har selvfølgelig fulgt udviklingen af denne spændende teknik gennem årene, især ser patent fantastisk ud, når man leger med indtagninger og udtagninger, snoninger,  flere farver osv. Vi har de seneste år haft patentstrikning på programmet, og det har åbnet manges øjne for denne spændende teknik. Katrine leder os videre med forskellige strukturer i patent. Spændende!
Meld dig til her: http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/workshops/ws15-patentstrukturer-detail

Der tilbydes også andre workshops med patent:

Workshop 12 -  lørdag formiddag - patentstrukturer for viderekomne. Læs mere her: http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/workshops/ws12-patentstrukturerforviderekomne-detail

Workshop 24 - lørdag eftermiddag - Tofarvet patentstrik. Læs mere her: http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/workshops/ws24-tofarvet-patentstrikning-detail

                  

 

SKYTSENGLE - WORKSHOP 21 - LØRDAG FORMIDDAG - NORDBY KIRKE

Vores strikkegudstjeneste søndag har hvert år været et meget stort tilløbsstykke. Her kan man i ro og fred sidde med sit strikketøj, mens vores dejlige præst, Miriam Flores, tager os med på en mental rejse.

Nogle af os tror jo på, at der er lidt mere mellem himmel og jord, og tanken om at have sin egen skytsengel er jo en dejlig tanke.

KOUSHI er underviser på denne workshop, som bliver afholdt i Nordby kirke. Her kan du sammen med ham strikke din egen personlige skytsengel - det er naturligvis alt sammen ikke så alvorligt, men alligevel vender man blikket indad og tænker måske på nogen, man ville ønske sig som skytsengel.

KOUSHI er en skøn, humoristisk og varm underviser. Hvad med at prøve noget helt nyt? Måske er det også bare små engle til børnebørnene, som du kan få ideer til.

Meld dig til her: http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/workshops/ws21-strik-din-skytsengel-detail

NOGLE AF VORE FESTIVALDELTAGERE ER I FULD GANG MED AT VARME OP TIL FANØ

I Skagen sidder der en superstrikker, nemlig Irene Mørk. Hun kan godt lide at strikke sammen med Dorthe Vinter Nielsen, som bor i Frederikshavn. De kan også godt lide kage. De glæder sig til strikkefestivalen, og kommer 4 dage før, den går i luften og rejser dagen efter. Irene skal hygge sig maksimalt og shoppe igennem, mens I kan møde Dorte i min butik, hvor hun vil servicere jer alle sammen med Susanne.

Check lige denne kage ud, som Irene har kreeret som opvarmning:

Hav en dejlig weekend.

Strikkefestival hilsener
Christel og Jørgen Seyfarth