Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk

Nyheds
 
 Nyhedsbrev nr. 01- {14/8 2017}
---
Kære festivaldeltger
Om nøjagtig 4 uger fra idag er du måske på vej til Fanø for at deltage i den 12. Fanø Internationale Strikkefestival. Og du kan glæde dig!
Strikkefestivalen har i år nået en størrelse som ikke er set før - alene antallet af stande er forøget med 30%.  Og du kan godt begynde at spare sammen! Med mange nye stande fra bl.a. England og Skotland, vil du blive præsenteret for unikke produkter ikke set før i Danmark. Fristelserne kommer til at stå i kø.
---

HAR DU SIKRET DIG DIN FAVORIT WORKSHOP, ELLER GÅR DU STADIG OG FUNDERER?

Heldigvis er der stadig mange spændende workshops at vælge imellem, men vent ikke for længe! Mange workshops er udsolgte eller er ved at være det.

Må vi foreslå følgende:
 
ART YARN
 

Mette Larsen, kendt fra Den store Strikkedyst 2016, er en af de absolut mest kreative mennesker i Danmarks strikkeunivers. Ingen kan som Mette trylle med alle mulige materialer, sammensætte teknikker og garner, lege fra hjertet uden opskrifter, kaste sig ud i teknikker, hun måske ikke mestrer, og alligevel producerer hun det ene unikke klædningsstykke efter det andet. Aldrig 2 er ens!
 
Det samme gælder for processen at spinde ART YARN. Art yarn er garn, som er fuldstændig unikt, idet alt kan spindes ind i det, mønter, Barbie sko, silketråde, hårbånd, glasperler, osv. Og som Mette siger:"Jeg kan ikke spinde, men jeg gør det alligevel!"
Det betyder ikke noget, at du ikke selv har en rok - Mette tilstræber, at du får lov at prøve hendes, det vigtigste i denne workshop er at blive fyldt op med inspiration til at gå hjem og fortsætte. Og er du på en workshop med Mette, så GARANTERER vi, at du får meget mere viden med dig hjem end færdigheder i at spinde. Lær at kaste dig frygtløst ud i det ukendte, spændende (strikke)land.

Meld dig til Workshop 1, fredag eftermiddag kl. 13 - 17.00 (lille hold)
http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/workshops/ws01-art-yarn-detail

 

AFTEN ARRANGEMENTERNE ER VED AT VÆRE UDSOLGTE

SMAG PÅ VADEHAVET - TORSDAG AFTEN
 
Vore aften-arrangementer har altid været populære, og selvom vi i år er i et større telt med plads til mange flere, så lakker det nu mod enden, hvad angår ledige pladser på vores 3 unikke aften-arrangementer.

Vi introducerede sidste år "Mød Fanø" - en aften med lokal musik, sang, Fanø-dragter, lokal mad og fortællinger, og det var en dejlig, stemningsfuld aften.

Vi fortsætter i år fortællingen om Fanøs unikke kulturarv i dette års torsdags-arrangement, "Smag på Vadehavet". Fanø er jo en lille sandbanke,beliggende mellem Vadehavet og Vesterhavet, og vores indre farvand Vadehavet er en del af nationalpark Vadehavet, berømt for det spiselige skatkammer.

Aftenenes program:
Vores gæster mødes af lokal live musik og sang, fremført af et af vore unge talenter, Andrea Flóres. Hun underholder os, mens vi spiser lokale smagsprøver, som introduceres af en af egnens dygtige kokke.

Christel Seyfarth tager over og fortæller kort om sin nye bog, "FANØSTRIK - ud over horisonten". Bogens modeller er stærkt inspireret af Christels kærlighed til sin føde-ø, og den er udover en række nye, flotte modeller, spækket med små anekdoter om inspirationskilderne. Det er muligt at købe de allerførste eksemplarer af bogen denne aften.

Aftenen slutter med, at gæsterne bliver inviteret til at smage "Fanø Skibsrom", og "le createur" af denne lækre, bløde rom, Lars Skou fra Fanø, fortæller på levende og humoristisk måde historien bag det store sejlskib fra Fanø, "Doris Brodersen's" rejser til Jamaica for at hente sukker til rom-produktionen. Lars Skou og vores lokale spillemand Ole Mouritzen, vil sætte alle i en dejlig stemning, med skøn Fanømusik og masser af røverhistorier.

En helt igennem stemningsfuld optakt til besøget på Fanø og til en skøn strikkefestival.

Torsdag aften kl. 19.30 - 22.00
http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/aftenarrangementer-og-mad/torsdag-smag-p%C3%A5-vadehavet-detail


Bedste hilsener fra Strikkefestival-kontoret!
Christel og Jørgen Seyfarth