Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk


 
 Nyhedsbrev nr.48 - december 2017
---

Kære Fanø strikkefestival-deltager
---

BOOKINGEN ÅBNER TORSDAG DEN 9. MARTS KL. 10.00

Du skal være registreret for at kunne booke dine workshops, foredrag o.l. Hvis du ikke allerede er registreret, anbefaler vi, at du gør det nu. Det er nemt at registrere sig på hjemmesiden.

Vi har igen i år et super spædende workshop program og vi glæder os til at præsentere både danske og udenlandske undervisere. Vi har flere forskellige MASTERCLASSES i år, og vi er glade for at kunne byde skotske Di Gilpin velkommen igen med nye, spændende workshops. I år introducerer vi norske Sidsel Høivik med en meget spændende MASTERCLASS, udstilling og foredrag.

SMS SERVICE FOR DIG, DER IKKE VIL GÅ GLIP AF NOGET

Programmet, som enten kan læses på hjemmesiden eller købes som pdf eller trykt program byder i år på så mange spændende oplevelser, at det kan være svært at holde styr på det hele. Derfor er det muligt at tilkøbe en SMS-service, som hele weekenden vil holde dig ajour med, hvad der aktuelt foregår og hvor. Vi anbefaler, at du tilkøber denne service, når du booker dine øvrige oplevelser.


 

SPÆNDENDE AFTENPROGRAMMER

Vi åbner dørene til et væld af forskellig underholdning i vores KÆMPE BAZARtelt, som i år kommer til at ligge ved havnefronten i Nordby. Her er en del gratis foredrag og live musik, men vi vil alligevel slå et slag for vores unikke aften-arrangementer i verdensklasse, som helt sikkert vil give dig store oplevelser. Torsdag aften åbner vi festivalen med et meget hyggeligt arrangement, "SMAG PÅ VADEHAVET",hvor der både vil være lækre smagsoplevelser, live underholdning, knit-in samt  bog-release med Christel Seyfarth. Fredag aften er vi utrolig stolte over at kunne byde færøske EIVØR velkommen. Hun vil akkompagnere modeshow med Christel Seyfarths modeller og lørdag aften har vi igen en stor musikoplevelse, idet vi har inviteret en af Skotlands bedste musikere, nemlig BRUCE MACGREGOR og hans band til at sætte sving i os og hele teltet. Vi har begrænsede pladser på disse arrangementer, så vent ikke for længe med at melde dig til.

Hold også øje med hvad der kommer til at foregå i Sønderho hele weekenden. Der vil være masser af lokal underholdning, Fanødragter, danse o.l. her i Danmarks smukkeste landsby.

OVERNATNING
De fleste weekendophold i sommerhuse og B&B er allerede udsolgte. Istedet anbefaler vi, at I kigger efter søndag - søndag udlejning hos bureauerne. Derudover bliver der løbende tilbudt privat indkvartering, som vi vil lægge ind på hjemmesiden.

GRATIS FESTIVALBUS
Vi tilbyder gratis festivalbus mellem NORDBY OG SØNDERHO. Bussen kører i pendulfart mellem de to festival-byer. Det er absolut et must at se begge festival-byer, så spring bare på bussen.  Skal man til FANØBAD eller RINDBY kører den ordinære bus (mod betaling).

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer alle velkomne igen her på Fanø. Vi er fantastisk stolte over det program, vi kan præsentere i år. Og sidst, men ikke mindst, så har vi aldrig haft så mange spændende stande fra både ind- og udland, som i år. Så spar allerede sammen nu!

Er der spørgsmål, så kontakt os endelig.

Bedste hilsener
Christel og Jørgen Seyfarth