Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk


 Nyhedsbrev den 3. september 2016
---
Kære festival-deltager
Har I jeres ordrebekræftelser printed ud - har I checket hvad I skal have med til workshops?


VIL DU STRIKKE EN NESSIE TIL LOCHNESS KNIT FEST?
 
Festivalen bliver gæstet af rigtig mange nationaliteter, bl.a. får vi besøg af vores skotske kolleger fra Loch Ness Knit Festival, og de glæder sig meget til at se, hvordan vi holder strikkefestival på Fanø. De vil få en lille stand på festivalen, og vi opfordrer jer til at besøge dem og høre om den skotske strikkefestival til næste år. I år har de en lille konkurrence kørende om hvem, der kan strikke den sjoveste NESSIE så har du lyst til at være med i konkurrencen, kan du finde en opskrift - og iøvrigt læse mere om dette års festival - på http://www.lochnessknitfest.com. Aflever din Nessie til skotterne når du kommer til Fanø. De vil så gerne have en dansk Nessie med til Skotland!
---

E-shoppen lukker torsdag den 8. september

Hvis du stadig går og overvejer, om du skal med på et foredrag eller en workshop, eller du skal købe frokostbillet, skal du gøre det i løbet af de næste dage.

Vi kommer til at sælge restpladser til alle arrangementer under festivalen, men vi anbefaler at have alle reservationer på plads, inden I kommer. Vi lægger frokost-platterne ind på Christels hjemmesiden fra den 8. september, og man fortsat købe dem der - og uden gebyrer - indtil nogle få dage inden festivalen.

ENTREBILLETTER TIL SALG VED DØREN  og PÅ CHRISTEL SEYFARTHS HJEMMESIDE.

Der er masser af entre-billetter til salg, og de købes på festival-kontoret ved indgangen til det store BAZARtelt i Nordby. Starter I ud i Sønderho, kan I købe entrebillet ved INFO-KONTORET ved busstationen. Dog kan du IKKE ombytte din ordrebekræftelse til en billet i Sønderho - det skal gøres på festival-kontoret i Nordby, så hvis du vil undgå at blive sendt tilbage med bussen til Nordby, så vær lige opmærksom på dette.

Det vil dog  stadig være muligt fortsat at købe entrebilletter på http://www.christel-seyfarthwebshop.dk/list/485/entrebilletter-fanc398 efter at e-shoppen på strikkefestivalens hjemmeside er lukket ned. Husk at printe ordrebekræftelsen ud - og ombyt den med en entrebillet, når du kommer til Fanø


 

OVERNATNING, FÆRGE, BUS, FORPLEJNING - og solskin

Vi har stadig nogle enkelte ledige værelser på Fanø Vadehav Center. Læs mere her: http://www.christel-seyfarthwebshop.dk/926/overnatning-fan%C3%B8-vadehav-center.

Til stor glæde for alle ø-boere og vore gæster, er færgepriserne faldet både for biler og passagerer. En bil koster nu kr. 195,- mod tidligere kr. 415, det er gratis at tage cykel med og personbilletten er også faldet til det halve.

Der er GRATIS bus hele weekenden - stig på bussen ved Fanøfærgen på Nordby havn og lad dig transportere rundt på øen. Bussen kører efter sommerplan på hverdage.

Cafeen i vores store loungeområde i BAZARteltet og cafeen på REALEN i Nordby er åben for servering hele weekenden. Vi serverer frokostplatter og lækre sandwiches fra Kellers Badehotel & Spisehus. I Sønderho er der et madtelt udenfor forsamlingshuset, hvor man også kan få mad og drikke. Derudover har alle restauranter på øen åbent.

Vejrudsigten siger SOLSKIN og eftersommer - skal vi alle krydse fingre for, at det holder!

JOHNNY MADSEN MALERIER i BAZARTELTET i Nordby
Vi er så glade for at kunne fortælle jer, at Bazarteltet vil blive udsmykket med kanon-flotte Johnny Madsen malerier, så der bliver virkelig noget at kigge på. Vi arbejder i øjeblikket på at arrangere et besøg i Johnny Madsens galleri på Fanø - forhør jer nærmere herom på festival-kontoret.


KULDSEJLINGER

Vi er blevet kontaktet af tekstilkunstner Sisse Odgård, som har et fantastisk projekt igang med kuldsejlede strikketøjer, og det vil vi gerne støtte op om 100%. Vi glæder os til at se resultatet af anstrengelserne til næste strikkefestival i 2017. I år vil I også kunne opleve en udstilling med "Strik en skygge", som I kan se på færgen og ved ankomst-området i Nordby. Sisse har følgende opfordring:

 
"Har du også et par kuldsejlet strikkeprojekter liggende?
Noget der aldrig blev færdigt?
Nu får du chancen for at få det ud af huset – og samtidig blive en del af et stort crowd-knitting projekt.
 
Ved dette års Strikkefestival indsamler jeg kuldsejlede strikketøj til et stort kunstværk der skal udstilles på stranden til Fanø Strikkefestival 2017.
9 redningsflåder skal beklædes med kuldsejlet strikketøj, og derfor går jeg nu i gang med at samle strikketøj ind.

Har du strikketøj du vil donere til projektet, kan du aflevere det straks du kommer til Fanø. Der vil fra d. 15.9-18.9. stå en indsamlingsboks ved Ditte Maigaard Studio på Nordby færgehavn bare 100 m fra færgen.
Kommer du ikke til stikkefestival i år, kan du aflevere dine kuldsejlinger et sted i Danmark inden årsskiftet 16/17, tjek FB gruppen ”Kuldsejlinger”.
 
Venlig hilsen
Sisse Fog Odgaard
Tekstilkunsner"
 
 
Vi kan mærke aktiviteten stige her på vores lille ø - alle er ved at gøre sig klar til at modtage alle jer herlige strikkere.
 
Bedste hilsener
Christel og Jørgen Seyfarth