Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk


 Nyhedsbrev 25. august 2016
---
Kære festival-deltager
Så er aktivitets-niveauet begyndt at stige på vores lille ø, og alle er i fuld gang med at forberede sig på, at Fanø for 11. år i træk skal afholde strikkefestival på vores lille Vadehavs-ø midt i Nationalpark Vadehavet og i Unescos Verdensarv. Programmet er pakket i år med masser af underholdning, så glæd dig til at blive inspireret og til at lade dig overraske. Vi glæder os rigtig meget til at se jer allesammen!

 
---

STÆRKT REDUCEREDE FÆRGEPRISER

Det er en realitet, at færgepriserne fra 1. september falder til rekord-lavt niveau, takket være massiv statsstøtte.  Det betyder bl.a., at du kan medtage en bil til kr. 195,- mod tidligere kr. 415,-. Priser for gående er ligeledes faldet til det halve, ligesom cykler kommer gratis med.
Der er derfor ikke noget at betænke sig på, såfremt du ønsker at medbringe din bil til Fanø eller ønsker at tage cyklen med.
Medbringer du din bil, anbefales det, at du i god tid checker, hvor du kan parkere på Fanø - se vores trykte program, hvor vi har angivet parkeringspladser ved havnen, ved kirken, ved Fanøhallen, ved plejehjemmet, osv. I Sønderho er der også parkeringspladser ved kirken, ved Fanø kunstmuseum, ved Sønderho skole og ved digerne.

GRATIS BUS HELE WEEKENDEN
I samarbejde med Fanø kommune, tilbydes gratis bus til alle festivalgæster. Det vil sige, at du kan stige på bussen ved Fanøfærgen og køre rundt på øen til alle events - helt gratis. Bussen kører bl.a. en tur på stranden mellem Fanø Bad og Rindby Strand, en stor oplevelse for de, der ikke har prøvet dette før.

 

overnatningsmuligheder

Fanø Strikkefestival har lejet hele FANØ VADEHAV CENTER under strikkefestivalen, og vi har stadig ledige pladser i både enkelt og dobbeltværelser med bad. Du skal booke minimum 2 nætter, priser fra kr. 695,- pr. nat, inkl. let morgenmad. Vadehav Centret ligger ca. 1 km fra BAZARteltet i Nordby - det er muligt at leje cykler, så du er lidt mobil, eller du medbringer din egen. Centret ligger i naturskønne områder på den nordlige del af øen. Book dit ophold her: http://www.christel-seyfarthwebshop.dk/926/overnatning-fan%C3%B8-vadehav-center. Der er også andre hyggelige overnatningsmuligheder, f.eks. i gamle Fanøhuse eller hyggelige private sommerhuse. Læs mere her: http://www.strikkefestival.dk/info/overnatning

ENTRE-BILLETTER
Kan købes - uden gebyrer - her: http://www.christel-seyfarthwebshop.dk/list/485/entrebilletter-fanc398. Husk, at medbringe din ordrebekræftelse - du ombytter den med et entre-armbånd i vores festival-kontor i Nordby. Du kan ikke ombytte det i INFO-rummet i Sønderho. Bortkomne eller glemte ordrebekræftelser erstattes ikke. 
Du kan også købe din entrebillet på vores festival-kontor ved BAZARteltet i Nordby samt i INFO-rummet i Sønderho (ved busstationen). Armbåndet SKAL bæres synligt ved alle indgange til stand-områder i både Nordby og Sønderho.

ANNULLERINGER
Fristen for at annullere udløb 1. august, hvorfor vi ikke tilbagebetaler penge efter denne dato. Du kan forsøge at afsætte evt. billetter til anden side, eller give pladsen tilbage til os. Så skal vi forsøge at sælge den.

LEDIGE PLADSER - Sidste tilmeldingsfrist 9. september. Restpladser sælges på festivalkontoret.

Vi har stadig ledige pladser på følgende workshops:
WORKSHOP 07 - Lær at strikke FAIR-isle af en rigtig skotte. Workshoppen er på ENGELSK
WORKSHOP 10 - Mønsterstrikkede VANTER - PÅ DANSK
WORKSHOP 15 - Kombineret foredrag/workshop - RØD - en strikkerejse til JAPAN - PÅ DANSK
WORKSHOP 16 - MASTERCLASS med Di Gilpin - Vi har fået et afbud på denne totalt udsolgte og populære workshop - på Engelsk
WORKSHOP 17 - Design med DOMINOSTRIK - PÅ DANSK
WORKSHOP 20 - Traditional ICELANDIC Lopi Yoke sweater - PÅ ENGELSK
WORKSHOP 22 - DOBBELTSTRIK for viderekomne - PÅ ENGELSK
WORKSHOP 23 - MOTIVER OG MØNSTRE PÅ TRADITIONELLE GANSEYS - PÅ ENGELSK
WORKSHOP 26 - Snoninger og krydsede masker - PÅ DANSK
WORKSHOP 27 - ROOM 66 - PÅ DANSK
WORKSHOP 29 - Vendbare SNONINGER - PÅ DANSK
WORKSHOP 30 - Lær at strikke FAIR-isle af en rigtig skotte. PÅ ENGELSK
WORKSHOP 35 - Icelandic Lopi Sweater - shaping techniques. PÅ ENGELSK
WORKSHOP 37 - Dobbeltstrik for begyndere - PÅ ENGELSK
WORKSHOP 39 - Motiver og mønstre på traditionelle GANSEYS - PÅ ENGELSK
WORKSHOP44 - Steeking (klippemasker) - the painless cut - PÅ ENGELSK
WORKSHOP 45 - Neverkont - PÅ DANSK

For alle workshops gælder det, at der er enkelte pladser tilbage. SIDSTE TILMELDINGSFRIST ER FREDAG 9. SEPTEMBER - evt. ledige pladser vil blive solgt på festival-kontoret i Nordby.

FORPLEJNING
Vi forventer et stort ryk-ind, og vil du sikre dig, at du blot kan hente din frokost, kan du forudbestille lækre frokost-anretninger allerede nu. Det gør du her: http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/aftenarrangementer-og-mad

Bedste hilsener Christel og Jørgen Seyfarth