Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk


 Nyhedsbrev  28. juli 2016
---
Kære festival-deltager
 
---
FANØ VADEHAV CENTER er gået konkurs

Som det er en del bekendt, gik Fanø Vadehav Center konkurs for et par uger siden, og alt er lukket og slukket. Vi blev rigtig kede af denne meddelelse, da Vadehav Centret var fuld booket med vore strikkefestival-gæster.

Det har ikke været muligt for os at få overnatningslisterne, så vi har kunnet kontakte alle berørte, men som vi forstår det, har alle faktisk fået besked direkte fra Vadehav Centret, så mange er blevet ombooket. Under alle omstændigheder er alle tidligere reservationer blevet annulleret.


 

FANØ STRIKKEFESTIVAL DRIVER FANØ VADEHAV CENTER UNDER STRIKKEFESTIVALEN.

I samarbejde med Fanø Kommune, er det blevet muligt for os at få lov til selv at drive Fanø Vadehav Center under strikkefestivalen, og det betyder, at vi kan tilbyde 40 værelser, enten som enkelt- eller dobbeltværelser. Prisen er fra kr. 695,- pr. nat pr. person, inkl. linned, håndklæde og let morgenmad. Der skal bookes minimum 2 overnatninger.

Det er først-til-mølle-princippet, vi fylder værelserne op efterhånden, som bookingerne kommer ind. Du kan booke din overnatning via linket her: http://www.christel-seyfarthwebshop.dk/926/overnatning-fan%C3%B8-vadehav-center

HAR DU FÅET BOOKET ALT DET, DU SKULLE?
Der er stadig ledige workshops og foredrag, ligesom der nu kun er 7 pladser tilbage på festmiddagen lørdag aften.
Det er muligt at købe entrebilletter i Christel Seyfarths butik på  Fanø, ellers kan du fortsætte med at bestille dem på e-shoppen.

Fortsat god sommer,
Bedste hilsener
Christel og Jørgen Seyfarth