Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk


 Nyhedsbrev 26. maj 2016
---
Kære festival-deltagere og strikkere
Vi arbejder i øjeblikket intenst med hele festivalens fysiske udtryk, så glæd dig til et nyt, kreativt set-up, hvad angår indretning af hele lounge-området i BAZARteltet samt i området omkring strikkefestival-hjertet REALEN i Nordby. Hele weekenden vil der være masser af musikalsk underholdning i BAZARTELTET i Nordby - tag bare din mand med - han kommer ikke til at kede sig! 
Hvad enten du kommer alene, eller med andre, så husk at sætte tid af til at kigge på alle standene, få noget at spise og drikke og ikke mindst nyde synet at alle de smukke strikkede modeller, som vises på "gadens" catwalk hele weekenden igennem. I Sønderho skal du nyde det skønne bymiljø, standene i forsamlingshuset og på skolen,  og selvfølgelig forbi Fanø Kunstmuseum, hvor der vises strik-udstilling i museets nye afdeling.

Er der noget, du rigtig gerne vil deltage i, men tænker, at det kan vente lidt endnu, inden du melder dig, så skal du vide at selvom vi stadig har mange rigtig gode workshop-pladser tilbage, så er der også meget, der er fuldbooket, og noget, der er ved at være booket ud. Det er en god ide at have alle dine bestillinger på plads i god tid, så du allerede nu kan glæde dig til alt det, du skal være med til.
---

HAR DU BOOKET BILLET TIL VORES FESTAFTEN?

Det kan være svært at få et bord på en af øens restauranter lørdag aften, så hvad med at overveje at deltage i strikkefestivalens festaften? Vi lukker kun en lille skare ind i år til middag og jazz lørdag aften, så vent ikke for længe med at bestille plads, hvis du gerne vil nyde en lækker 3-retters menu, kreeret af legendariske Sønderho Kro og samtidig lade dig underholde af 5-mands jazzorkester, JAZZMOOD, som optræder med masser af lækre jazz-numre, akkompagneret af skøn sangerinde.
Undervejs trækker vi lod blandt gæsterne om skønne garnpræmier, doneret af de forskellige stande samt af Christel Seyfarth.
Pris for en herlig aften inkl. 3-retters menu (drikkevarer ikke inkl.) og underholdning kr. 495,- 
Bestil din billet her: http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/aftenarrangementer-og-mad/festaften-l%C3%B8rdag-i-samarbejde-med-s%C3%B8nderho-kro-detail 

FAIR-ISLE teknikker - lær dem af en rigtig skotte!

Hvis du gerne vil lære at strikke fair-isle fra en, der kan, så meld dig til en af Catherine Sclaters fair-isle workshops (07 og 30). Hun kan strikke fair-isle forfra og bagfra, måske fra siden(?), og på alle mulige måder, så hvis du går og drømmer om at strikke din egen fair-isle sweater, så lær teknikken en gang for alle af hende. Workshoppen er på engelsk, men med denne teknik gælder det blot om at SE, hvordan det gøres, mere end om du forstår engelsk eller ej.
Catherine underviser også i, hvordan man strikker rundt med klippemasker og hvordan man sikrer, at maskerne ikke løber, før man klipper. Hvis det er den teknik, du vil have på plads, så meld dig til workshop 44.

FOREDRAG
Husk at melde dig til et eller 2 foredrag i løbet af weekenden - vore foredragsholdere tager dig med ind i deres verden og inspirerer dig.


Bedste hilsener fra Fanø
Christel og Jørgen Seyfarth