Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk


 Nyhedsbrev den 30. april 2016
---
Hej, kære festival deltager

Der er mange tilbud på Fanø Strikke festival, og det kan være svært at nå det hele. Derfor vil vi gerne slå et slag for vores foredrag, som på 1 time koger en designers ideer ned, og selvom vi ikke får strikketøj i hænderne under foredraget, så kan man lære rigtig meget af at sidde og lytte - og dermed nå mere!

Gå ind på www.strikkefestival.dk og LÆS hele programmet. Du kan også købe det flotte trykte program til kr. 50,- eller en PDF-fil til kr. 25,-, begge dele købes i eSHOPPEN. 
---

Foredrag med mette larsen, KENDT FRA DEN STORE STRIKKEDYST, SÆSON 2

KREATIV STRIK - NO LIMITS!

Når man har mødt Mette, er hun svær at glemme igen! Hendes farverige udstråling printer sig ind på nethinden, og når man så ser, hvad hun er i stand til at kreere med sine hænder, bliver man virkelig imponeret. Når titlen er "No Limits", så skal det virkelig tages bogstaveligt - der er ikke det materiale, Mette ikke kan strikke med, og hun er super inspirerende at være sammen med.

Samtidig er Mette en stor fortaler for, at ALLE kan strikke, og hun har en særlig forkærlighed for de, der måske ikke havde de bedste oplevelser i barndommens håndarbejdstimer. Dem vil hun gerne tage i hånden og overbevise dem om, at det aldrig er for sent at blive en kreativ strikker.

Kom med til dette farverige foredrag og lyt til en dame, som har de skæveste betragtninger til, hvad et strikketøj er, og se og føl på mange af hendes fantastiske og fantasifulde modeller.

Søndag den 18. september kl. 10 - 11 på REALEN i Nordby
Pris kr. 150,-

Meld dig til her http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/foredrag/foredrag-med-mette-larsen,-s%C3%B8ndag-detail


 

FESTAFTEN MED JAZZ og lækker menu fra sønderho kro

Lørdag aften holder vi traditionen tro vores festaften. I år har vi ikke plads til så mange som tidligere år, så derfor skal du ikke vente for længe, hvis du gerne vil være med.
Vi dækker flot op i vores store BAZARTELT ved siden af REALEN. Sønderho Kro har kreeret en lækker 3 retters menu til os, og så er der ellers dømt hygge og samvær, mens vi lytter til lækre jazz- og bozzanova rytmer fra orkestret JAZZMOOD.
Sidst på aftenen har vi en lodtrækning blandt gæsterne om lækre garnpræmier, doneret af strikkefestivalens mange stande.

Lørdag den 17. september kl. 19 - 22.00

Pris kr. 495,-

Meld dig til her: http://www.strikkefestival.dk/booking-shop/aftenarrangementer-og-mad/festaften-l%C3%B8rdag-i-samarbejde-med-s%C3%B8nderho-kro-detail


MASSER AF UNDERHOLDNING HELE WEEKENDEN

Både i Nordby og i Sønderho vil I opleve musikalsk underholdning i særklasse, det være sig på gaderne og i teltene. Vi glæder os bl.a. til at introducere WESTCOAST GOSPEL VOICES, som vil optræde forskellige steder i Sønderho og Nordby,  vi har også eftermiddags-jazz, folkemusik og ægte Fanø-musik på programmet, så glæd dig til en weekend med input af musikalsk art også.

Bedste hilsener fra Fanø
Christel og Jørgen Seyfarth