Nyhedsbrev fra Strikkefestival.dk


 Nyhedsbrev den 22. marts 2016}
---
Hej kære strikker.

Bookingen til Fanø Strikkefestival suser derud af - 60% af programmet er solgt efter blot 2 uger. Men der er stadig mange spændende workshops og foredrag tilbage, så har du ikke bestemt dig endnu, så brug påsken til at kigge programmet igennem.
---

VIL DU LÆRE AT STRIKKE FAIR-ISLE AF EN RIGTIG SKOTTE?

Har du altid drømt om at lære at strikke fair-isle og har du syntes, at det alligevel er lidt besværligt at skulle sidde med strikkepinde i hænderne, samtidig med at man ser en instruktions video på you-tube, så meld dig til denne workshop. Den er på engelsk, men husk, at HÆNDERNE TALER ET UNIVERSELT SPROG, så alt det, du eventuelt ikke forstår, det ser du udført i praksis. Og du skal ikke være bange - der er masser af hjælp på workshoppen.

Det handler om at få fair-isle-teknikker lært een gang for alle, og der er faktisk flere måder at strikke fair-isle på. Catherine Sclater viser dig, hvordan.

Det er kedeligt at strikke prøver, så vi kaster os ud i at strikke en hat, så du får noget brugbart med hjem. Catherine Sclater har allerede strikket noget af hatten for dig, så hvor nemt kan det blive??

Meld dig på workshop 07 eller 30. Samme kyndige underviser har også en workshop om at klippe op i strik. Super fed måde med at hækle før man klipper. Meld dig til workshop 44.


Hold dig iøvrigt orienteret på facebook og på www.strikkefestival.dk om alt, hvad der kommer til at foregår på årets strikkefestival på Fanø. 

strikkefestival i det skotske højland/pakkerejse fra billund

Du kan gå direkte ind på Inverness/Loch Ness International Knit festivals hjemmeside og registrere dig, så du er sikker på at få alle nyheder. Klik på www.lochnessknitfest.com og læs det spændende program.

Vi arrangerer en pakkerejse til strikkefestivalen og sørger for, at du kommer til at opleve en masse. Vi bor godt, spiser godt, og vi bliver helt sikkert også inspireret. Tager du din husbond med, kan vi også hjælpe med special-arrangementer, hvis der f.eks. er en ægtemand, der hellere vil på whisky-destillery, spille golf eller noget helt tredje.

Læs om pakkerejsen her http://www.christel-seyfarthwebshop.dk/900/pakkerejse . Depositum kr. 1500,- indbetales inden 1. maj.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig påskeferie.

Christel og Jørgen Seyfarth