August 2015


 Nyhedsbrev nr.32 - december 2017
---
Kære festival deltager
---

ÆNDRING AF UNDERVISNINGSSTEDER

Venligst bemærk følgende ændringer i undervisningssteder:

Workshop 31 er flyttet TIL Helsehuset, Hovedgaden 14, 1. sal, Nordby
Workshop 46 er flyttet TIL Nordby skole, klynge D, lokale 90
Workshop 47 er flyttet TIL Nordby skole, klynge D,lokale 92
Workshop 48 er flyttet TIL Nordby skole, klynge C, lokale 65

 

QUICK CHECK-IN TIL FREDAGENS FOREDRAG OG FESTAFTEN

Husk, at det er muligt at få ombyttet din foredrags/festaften billet til en quick-check-in-billet. Du ombytter din billet på vores festival kontor i The Knitting Village. Hermed går du uden om den lange check-in kø.

MASSER AF UNDERHOLDNING I TELTET HELE WEEKENDEN
Hele weekenden vil der være forskellig underholdning i teltet. Fra TV-syds scene vil der være forskellige live interviews, det er også her du kan møde og få en snak med mange af deltagerne og de to dommere  fra Den store strikkedyst, i biografen kan du se smug premiere på Den store Strikkedyst sæson 2, lyt til musikalsk underholdning til eftermiddagskaffen i loungeområdet, se artisteri med Cirkus Cirkør, lyt til "Uldne historier" osv.

UDSTILLINGER PÅ NORDBY SKOLE
Lad dig inspirere af de flotte udstillinger i Nordby skoles aula - nyd din kaffe her - og det er kun her, du kan købe "mormors hjemmelavede lagkage" - et stort hit sidste år!

LÆKKER HJEMMELAVET MAD I BAZARTELTET
Vores egne kokke tryller i køkkenet og der er lækre frokostretter og kager på menukortet - samt alt i drikkevarer. Søndag tilbyder vi lækker søndagsbuffet til kun kr. 145,-. Buffetten skal bookes på e-shoppen på www.strikkefestival.dk - der er begrænset antal pladser.

DER ER STADIG GANSKE FÅ PLADSER TILBAGE PÅ FOREDRAGET MED CHRISTINE FELDTHAUS OG VORES FESTAFTEN
Slutspurten er gået ind på de sidste pladser til to af strikkefestivalens højdepunkter. Tilmelding på e-shoppen på www.strikkefestival.dk

HURTIG INSPIRATION VIA KORTE FOREDRAG
Der er stadig ledige pladser på foredraget med Nordiske Masker lørdag eftermiddag fra kl. 13 - 14.30 samt på tyske Emma Sommerfelds foredrag søndag formiddag 11 - 12.30 (på engelsk). Billetter koster kr. 125,- og kan købes på e-shoppen på www.strikkefestival.dk eller ved døren. Foredragene afholdes i Fanøhallen i The Knitting Village.

ENTREBILLETTER KAN KØBES PÅ FESTIVALKONTORET - og vi løber ikke tør for billetter!

Bedste hilsener fra 

Fanø Strikkefestival